Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit după aproape patru ani de relație

Madonna și Ahlamalik Williams s-au cunoscut în 2015 în timpul turneului Rebel Heart.

Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit după aproape patru ani de relație

Madonna (63 de ani) și Ahlamalik Williams (28 de ani) au decis să se despartă după o relație de aproape patru ani. Cei doi s-au cunoscut în 2015, iar în 2019 au fost surprinși pentru prima oară în ipostaze tandre. Chiar dacă artista nu a confirmat încă știrea, aceasta a postat pe contul său de Instagram următorul mesaj:

Karma spune: când cineva nu e potrivit pentru tine… Dumnezeu îl va folosi pentru a te răni până când vei deveni suficient de puternic ca să îl lași să plece”.

O sursă apropiată a declarat că deși cei doi se iubesc, au decis că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să pună capăt relației.

În ultima vreme s-a tot despărțit și s-a tot împăcat cu Ahlamalik. E multă iubire la mijloc dar, pentru moment, au decis să se despartă”, a spus sursa pentru The Sun.

Aceasta a mai precizat și că Madonna se concentrează acum asupra carierei sale și că își petrece mult timp alături de familie și de prietenii săi.

După despărțire a început să aibă o viață socială activă și s-a întâlnit cu prietenii ei și cu familia sa. Are un program încărcat, lucrează la noi melodii și are grijă de familia ei”.

Aceeași sursă a mai precizat că cei doi au avut parte de o despărțire amiabilă și că Ahlamalik s-a mutat din casa artistei.

Sunt în continuare în relații bune și nu există resentimente între ei. Dar sunt în puncte diferite ale vieții lor. Au petrecut luni întregi împreună, în turneu și în carantină, dar acum el s-a mutat din casa ei. Cum amândoi lucrează la proiecte diferite, le-a fost greu să își mențină dragostea aprinsă”, a mai precizat sursa.

De-a lungul relației lor, Madonna a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini sau clipuri video în care se afla alături de Williams. Printre aceste se numără un videoclip în care dansa provocator alături de Ahlamalik, dar și o poză în care dansatorul urca în elicopterul său.

Citește și:
Johnny Deep i-a cerut fostei sale soții, Amber Heard, să îl rănească cu un cuțit. „Mi-ai luat tot. Îmi vrei și sângele, ia-l'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people