Madonna, furioasă pe Instagram. Ce poze ale vedetei au fost șterse

Madonna vorbește despre politica misogină practicată de Instagram, după ce rețeaua de social media a obligat-o să șteargă niște fotografii.

Madonna, furioasă pe Instagram. Ce poze ale vedetei au fost șterse

Madonna a postat recent câteva fotografii cu ea în lenjerie intimă neagră și ciorapi plasă pe Instagram, folosind un emoji cu inimă pentru a-și acoperi sânul stâng.

Aceleași fotografii, spune cântăreața de 63 de ani, au fost cenzurate cu o seară înainte de a le publica din nou, când le postase fără emoji. „Repostez fotografiile luate de Instagram fără avertisment sau notificare…”, a scris vedeta pe contul ei. „Motivul pe care l-au invocat echipei mele, care nu se ocupă de administrarea contului meu, a fost că o mică parte din sfârcul meu era la vedere. Încă este uimitor pentru mine că trăim într-o cultură care permite ca fiecare centimetru din corpul unei femei să fie arătat, cu excepția unui mamelon. De parcă aceasta ar fi singura parte a anatomiei unei femei care ar putea fi sexualizată. Sfârcul care hrănește bebelușii!

CONȚINUT VIDEO ELLE

„De ce nu percepem și sfârcul unui bărbat ca fiind erotic??!! Și cum rămâne cu fundul unei femei, care nu este niciodată cenzurat nicăieri. Sunt recunoscătoare că am reușit să-mi mențin sănătatea mintală prin patru decenii de cenzură…… sexism…… obsesie pentru vârstă și misoginism.

În fotografiile la care face referire, Madonna se tăvălește într-un pat sau pe sub el, încălțată în pantofi Louboutin cu toc. În unele cadre cântăreața este topless, nepărând să poarte altceva decât numeroasele brățări și inele de la mâna stângă.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

Recent, Madonna i-a scandalizat pe americani cu noul său pictorial pentru coperta revistei V. „Îngrozitoare și nepotrivite.” Așa au fost catalogate cele mai recente fotografii cu Madonna, despre care fanii lui Marilyn Monroe spun că recreează scena sinuciderii acesteia din 1962.

Controversatele fotografii, puternic retușate, au fost făcute de Steven Klein. Cadrele au fost inspirate de iconica The Last Sitting a lui Bert Stern, ultima ședință a lui Monroe, care a avut loc cu doar șase săptămâni înainte de moartea ei, la doar 36 de ani.

Citește și:
Lourdes Leon, declarații sincere despre mama sa, Madonna

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video