Madonna naște noi controverse. Cum i-a scandalizat vedeta pe fanii lui Marilyn Monroe

Madonna este aspru criticată după ce se crede că a recreat scena morții lui Marilyn Monroe într-un pictorial.

Madonna naște noi controverse. Cum i-a scandalizat vedeta pe fanii lui Marilyn Monroe

„Îngrozitoare și nepotrivite”. Așa au fost catalogate cele mai recente fotografii cu Madonna, despre care fanii lui Marilyn Monroe spun că recreează scena sinuciderii acesteia din 1962.

Controversatele fotografii, puternic retușate, au fost făcute de Steven Klein pentru cel mai recent număr al V Magazine. Cântăreața de 63 de ani apare și pe coperta revistei, întinsă cu fața în jos pe o saltea albă.

Cadrele au fost inspirate de iconica The Last Sitting a lui Bert Stern, ultima ședință a lui Monroe, care a avut loc cu doar șase săptămâni înainte de moartea ei, la doar 36 de ani.

 

Dar detaliile care au scandalizat fanii actriței sunt recipientele de pastile care apar în cadre, precum și elemente de decor care evocă fotografiile din camera în care a fost găsită Monroe după ce s-a sinucis.

„Dintr-un motiv morbid și ciudat, Madonna decide să recreeze patul de moarte al lui Marilyn Monroe”, a scris unul dintre mulții critici care au contestat fotografiile.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Asta nu e cool”, a scris altcineva pe Twitter. „După ce factorul șoc se disipează, vezi că glamour-izează sinuciderea”. „Trebuie să fie trist să mai ai nevoie de atâta atenție”, a zis încă un critic. „Și asta este de-a dreptul scârbos.” Un altul a notat că Madonna a avut mereu o fascinație bizară pentru Monroe.

Klein, în schimb, a declarat „Nu ne-a interesat să recreăm imaginile exact. Mai degrabă, am vrut să explorăm relația dintre fotograf și subiect. Atât prietenia, cât și procesul artistic, și modul în care arta poate imita viața și viceversa. Când i-am trimis fotografiile Madonnei, ea a fost impresionată de fragilitatea incandescentă a lui Marilyn în acel moment din viața ei. Am decis să găsim o cameră de hotel și să încercăm să surprindem legătura dintre o vedetă și cameră, misterul și magia acestei colaborări creative.”

Citește și:

Cum a sărbătorit Madonna ziua tatălui său în vârstă de 90 de ani

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video