VIDEO Madonna și-a șocat fanii cu un videoclip pe TikTok! Cum s-a afișat artista pe Internet

Madonna și-a șocat fanii de pe Tiktok, după ce a postat un videoclip în care trăsăturile feței sunt complet schimbate.

VIDEO Madonna și-a șocat fanii cu un videoclip pe TikTok! Cum s-a afișat artista pe Internet

Un videoclip distribuit de Madonna pe platforma TikTok, înainte de decernarea Premiilor Grammy de duminică, a devenit un motiv de îngrijorare pentru fanii șocați de aspectul ei. Artista s-a afișat pe Internet cu un aspect bizar, iar comentariile și-au făcut imediat locul. Internauții au fost surprinși de chipul ei complet schimbat, fiind îngrijorați de modul în care a apărut în videoclip.

Madonna a postat un videoclip atipic pe TikTok

Celebra cântăreață s-a afișat cu buzele extrem de mărite, în timp ce ochii sunt complet transformați. De asemenea, Madonna apare în clip cu un filtru de schimbare a feței care părea să-i îmbunătățească în mod comic trăsăturile și i-a transformat ochii căprui într-un gri foarte deschis. Părul ei blond este aranjat în mai multe împletituri și are agrafe mici care îi susțin șuvițele.

@madonna

♬ Frozen – Madonna & Sickick

Videoclipul Madonnei a fost deja vizionat de peste 8 milioane de ori pe platforma de socializare, dar reacțiile nu a fost toate pozitive. Un urmăritor a comentat că aspectul ei l-a „nemulțumit”, în timp ce alții au întrebat „ce și-a făcut ea însăși?”.

„Vă rugăm să obțineți ajutor!”, a implorat un alt comentator. Acest sentiment a fost împărtășit și de un al patrulea utilizator care a întrebat simplu: „Totuși, se simte bine?

Madonna a postat în repetate rânduri videoclipuri ciudate sau revoltătoare, motiv pentru care fanii nu au apreciat deloc conținutul ei de pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, vedeta nu s-a arătat deranjată de comentariile internauților și a revenit la începutul săptămânii pe TikTok.

Citește și:
Detalii inedite despre cum s-au cunoscut Virgil Ianțu și partenera lui de cuplu, Roxana: „Nu voi uita niciodată'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people