Madonna, surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr de 25 de ani

Madonna, în vârstă de 61 de ani, a fost surprinsă alături de dansatorul său de 25 de ani în ipostaze tandre, ce ne fac să credem că între cei doi există mai mult decât o relație profesională.

Madonna, surprinsă în ipostaze tandre cu un tânăr de 25 de ani

Pasiunea Madonnei pentru bărbați mult mai tineri decât ea nu mai e o noutate pentru nimeni. De-a lungul timpul, artista a avut numeroase relații cu bărbați ce aveau aproape jumătate din vârsta ei. Pe listă se află dansatorul Brahim Zaibat, modelul Kevin Sampaio, Jesus Luz sau Timor Steffens. Chiar dacă aventurile ei au fost adesea criticate, Madonna nu a părut prea afectată și nici nu a încetat să mai apară în public alături de iubiții ei mult mai tineri.

Recent, cântăreața în vârstă de 61 de ani, a fost surprinsă de paparazzi pe balconul unui hotel din Miami în ipostaze tandre cu Ahlamalik Williams. Ahlamalik, în vârstă de 25 de ani, care face parte din echipa de dansatori a Madonnei încă din 2015 și a însoțit-o pe artistă în concertele sale din întreaga lume. Din imaginile surprinse, pare că între cei doi există mai mult decât o relație profesională.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Звёздные новости (@star_news_hot) onAhlamalik are mâinile în jurul taliei cântăreței, atingându-i abdomenul. Într-o altă imagine, tânărul îi masează umerii cântăreței, în timp ce își sprijină capul de al acesteia. La puțin timp după ce aceste poze au fost surprinse, Ahlamalik apare pe același balcon, la bustul gol, fumând o țigară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Addicted To Madonna (@madonnaaddictedto) on

Însă nu e prima oară când cei doi sunt surprinși în ipostaze intime. Chiar Madonna a postat pe contul sau de Instagram un videoclip în care dansa provocator alături de Ahlamalik, sărbătorind turneul în care se afla. Pe lângă acesta, cântăreața a mai publicat și o poză în care dansatorul urca în elicopterul său.

Potrivit surselor, cei doi formează un cuplu de ceva timp. Și își vor petrece împreună următoarele luni, fiindcă turneul Madonnei, Madame X, este în plină desfășurare, urmând să ajungă în curând și în Europa.

Citește și:
Jessica Alba, apariție inedită pe covorul roșu alături de cei trei copii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people