Lidia Buble vorbește despre relația cu părinții săi: „Tata a fost puțin mai sever

Lidia Buble a făcut mărturisiri emoționante despre familia ei și relația pe care o are cu părinții.

Lidia Buble vorbește despre relația cu părinții săi: "Tata a fost puțin mai sever

Lidia Buble vorbește cu fiecare ocazie cu emoție despre părinții ei. Artista are o familie numeroasă și petrece destul de mult timp alături de frații și surorile ei.

În emisiunea „Na, Cancan! cu Sabin și Caz Stan”, Lidia Buble a făcut mărturisiri inedite despre relația pe care o are cu părinții, recunoscând că tatăl ei a fost mai strict. 

„Tata a fost puțin mai sever și bine a făcut. Nu regret absolut deloc pentru că datorită stricteții lui cred că am crescut atât de frumos cu toții. În ziua de azi este foarte greu și cu un copil sau doi, îți dai seama cu 11 copii, trebuia să fie unul dintre ei mai strict. Și ăsta a fost tata, dar bine a făcut.”

Artista a povestit că în perioada copilăriei a făcut mereu ceea ce a vrut. Acum, Lidia Buble are parte de sprijinul tatălui ei în carieră, însă acestuia i-a fost teamă în momentul în care artista a intrat în industria muzicală din România. 

„Tata știa că are și o oaie neagră în familie. Oaie neagră e mult spus, dar tati a știut de fiecare dată că, din cei 11 copii, eu am fost copilul care mereu a făcut doar ce a vrut și am fost un om foarte asumat! Frica lui, cumva, când am intrat în industria muzicii românești, a fost să nu mă pierd. Adică își dorea foarte mult să îmi păstrez principiile de acasă și să rămân ancorată cu picioarele pe pământ. În timp, a observat că am rămas aceeași Lidi pe care el o știe de la Deva, la fel de credincioasă. În momentul de față, a ajuns oarecum să mă susțină. (…) Întotdeauna am fost o familistă convinsă și știu că i-am iubit foarte mult de fiecare dată. Îmi iubesc fiecare soră, fiecare frate și părinții mai mult decât m-aș putea iubi pe mine vreodată.”

În ceea ce privește dorința de a deveni mamă, Lidia Buble a mărturisit că își dorește să aibă copii și consideră că acest lucru se va întâmpla la momentul potrivit și cu persoana potrivită. 

„Nimic nu este întâmplător și totul se întâmplă la momentul potrivit și lângă persoana potrivită (…) Am în plan, vin dintr-o familie atât de bogată, îmi doresc mulți copii, băieți în general. Îi voi crește exact după principiile după care am crescut și eu acasă, pentru că au fost sănătoase și mi-au priit și îmi priesc în continuare!”, a adăugat Lidia Buble în emisiunea „Na, Cancan!” cu Sabin și Caz Stan.”

Citește și:
Jorge, declarații despre divorțul de prima soție. Cei doi s-au despărțit după 5 ani de căsnicie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people