Cum s-a schimbat viața de familie a lui Cătălin Zmărăndescu după ce a părăsit competiția Survivor

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre schimbările care au avut loc în familia sa, după eliminarea de la Survivor.

Cum s-a schimbat viața de familie a lui Cătălin Zmărăndescu după ce a părăsit competiția Survivor

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre schimbările care au avut loc în familia sa, după ce a fost eliminat de la Survivor România 2022. Sportivul a rezistat timp de 10 săptămâni în concurs, făcând parte din echipa Faimoșilor, și a fost eliminat ca urmare a voturilor publicului.

Cătălin Zmărăndescu, în vârstă de 49 de ani, a fost invitat în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” și a vorbit despre schimbările care au loc în familia lui de când a revenit în România.

„Luiza, soția mea, a spus ‘Băi, băiatule, trezește-te, ești prea calm’. Ea e morocănoasă, bea două-trei cafele dimineața. Sunt calm, pe treaba mea. Survivor mi-a dat refresh înmulțit cu 100. Cu copiii sunt foarte calm, lucruri pe care le greșeam înainte, nu aveam răbdare. Acum stau și jumătate de oră și îi spun fiecare lucru”, a povestit el.

„Matilda a fost ca o ventuză. Nu pot noaptea să mă trezesc, mă ține, ‘Unde pleci?’, ‘La toaletă’. ‘Hai că mă uit la tine. Dar vii înapoi, tati?’ Luiza a simțit că mă întorc acasă și i-a zis ‘Mami, dacă tati nu vine acasă, eu mă duc singură și îl aduc pe tată acasă'”, a povestit sportivul.

„Mi-a fost greu, la noi suntem patru, dar de fapt suntem unul singur, un Z. Patru inși, unul singur, asta e familia noastră. Mi-am dat seama că noi patru contăm cel mai mult. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună. Citesc multe povești cu Matilda”, a mai spus acesta.

Cătălin Zmărăndescu, despre foștii colegi de la Survivor și eliminarea din competiție

Fostul concurent a vorbit recent în emisiunea lui Cătălin Măruță și despre relația pe care a avut-o cu colegii săi din echipa Faimoșilor. Zmărăndescu a avut mai multe conflicte cu coechipierii săi, însă luptătorul susține că nu a avut nimic personal cu nimeni, ci doar a adus comentarii referitoare la performanța în competiție.

Cu toate acestea, Cătălin Zmărăndescu a clarificat conflictele cu o parte dintre Faimoși, aducând explicații pentru criticile pe care le-a făcut în competiție. Referitor la cearta cu Marian Drăgulescu, fostul concurent a spus că nu a avut intenția de a-l jigni atunci când i-a spus că „aruncă la fel ca niște fetițe”. De asemenea, acesta a spus și motivul pentru care l-a votat pe TJ Miles pentru eliminare.

„Când am zis ‘Aruncați ca niște fetițe’, n-am zis-o la modul rău sau ca să deranjez pe cineva. Singurul care a sărit a fost Marian. Eu nu i-am înjurat. Nu pot să neg că l-am votat pe TJ mai mult la rugămintea Elenei, mi-a zis că strică atmosfera. Eu cu TJ nu m-am certat deloc din motive personale. TJ este foarte ușor de influențat.”, a precizat fostul concurent. 

Totodată, Zmărăndescu și-a caracterizat câțiva foști colegi. Despre CRBL, luptătorul a spus că este „cel mai profitor om”. Pe de altă parte, despre Emil Rengle a avut cuvinte ceva mai frumoase. Acesta a spus că s-au înțeles bine, însă dansatorul „este încă un copil care nu s-a maturizat”.

Referitor la eliminarea sa din competiție, Cătălin Zmărăndescu a spus că dorul de casă devenea din ce în ce mai apăsător și chiar le-a spus colegilor de echipă că vrea să se întoarcă la familie. Deși fanii îl vedeau câștigător Survivor România 2022, acesta a fost eliminat.

„În momentul în care m-au votat, gândul meu era mult spre casă, chiar vorbeam cu colegii din tabără și le spuneam ‘băi, eu plec acasă’ și, ca niciodată, mi-am strâns cortul.”, a mai spus fostul concurent.

Citește și:
Cu ce se ocupă acum gemenele de la Indiggo! Gabriela și Mihaela locuiesc în SUA de la 14 ani

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people