Cu ce se ocupă acum gemenele de la Indiggo! Gabriela și Mihaela locuiesc în SUA de la 14 ani

Gemenele de la Indiggo făceau furori în anii 2000 în România, însă cele două surori au plecat în străinătate pentru o carieră internațională.

Cu ce se ocupă acum gemenele de la Indiggo! Gabriela și Mihaela locuiesc în SUA de la 14 ani

Mihaela și Gabriela Modorcea s-au făcut remarcate încă de la o vârstă fragedă, cele două formând celebra trupă Gemenele de la Indiggo. Cele două au apărut adesea la emisiuni televizate, unde cântau împreună. Cu toate acestea, în perioada adolescenței s-au mutat din România pentru a-și face o carieră de succes în străinătate.

surs foto: Instagram

Gemenele de la Indiggo au plecat din România

La vârsta de 14 ani, Mihaela și Gabriela au ajuns în Statele Unite ale Americii și sunt stabilite de ani buni acolo. Timpul a trecut, iar cele două au rămas la fel de unite și iau parte la proiecte mari. Recent, s-a vorbit despre apariția lor într-un film lansat în 2009, în care a jucat și președintele ucrainean Volodimir Zelenski. „Lyubov v bolshom gorode” spune povestea a trei prieteni ruși care duc o viață tumultoasă la New York. Filmul a fost un real succes nu doar în Ucraina, ci și în SUA.

De asemenea, înainte de pandemia de coronavirus, gemenele de la Indiggo anunțat participarea la un eveniment religios  care ar fi trebuit să aibă loc la finalul lunii aprilie 2020, la Teatrul Triad din New York.

„Arhanghelii Iubirii – Mihaela şi Gabriela Modorcea, gemenele Indiggo, vă vor învăţa cum să renaşteţi în această primăvară, să înfloriţi. Acesta nu e un spectacol religios, ci o experienţă intimă, divină, care îţi transformă inima şi o umple de veselie veşnică. Vom prezenta cântece, dansuri şi poezii originale cu spirit sfânt despre dragostea Sa necondiţionată.”, anunțau artistele acum doi ani.

sursa foto: Instagram

Cu ce se ocupă acum Mihaela și Gabriela

De asemenea, Gabriela și Mihaela au o legătură strânsă și cu fanii de pe rețelele de socializare. Cele două postează adesea imagini pe contul lor comun de Instagram, fie din vacanțele lor, fie din momentele artistice de pe scenă. Ba mai mult, gemenele de la Indiggo se mențin într-o formă de zile mari, iar antrenamentele lor sunt împărtășite și cu internauții.

sursa foto: Instagram

La vârsta de 36 de ani, cele două surori predau în prezent cursuri de pictură pe articole de îmbrăcăminte. Ba mai mult, ele predau și cursuri de dans oriental şi dans modern, numite „hip-hop belly dance”.

sursa foto: Instagram

Gemenele și-au făcut debutul în televiziune la 12 ani

Mihaela și Gabriela Modorcea și-au făcut debutul la televiziunea românească la vârsta de 12 ani, într-un spectacol transmis chiar în Ajunul Crăciunului, intitulat „Colinde, Colinde”. De asemenea, în anul 2000 au lansat primul lor album în calitate de trupă. Recunoașterea internațională a venit la 3-4 ani distanță datorită piesei „Hip Hop Jam”.

Gabriela și Mihaela au studiat pianul, chitară, canto și dans. Ba mai mult, gemenele au urmat cursurile de artă teatrală la Universitatea de Teatru și Film din București. 

Citește și:
Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people