Arsenie Todiraș, declarații inedite despre succesul în muzică: „Acum câștig mult mai bine”

Arsenie Todiraș a vorbit despre perioada trupei O-Zone și cariera solo.

Arsenie Todiraș, declarații inedite despre succesul în muzică: „Acum câștig mult mai bine”

Arsenie Todiraș a fost unul dintre cei mai în vogă artiști din perioada anilor 2000. Alături de Dan Bălan și  Radu Sîrbu, acesta a făcut parte din trupa O-Zone, care a dus cele mai mari hit-uri la nivel internațional. Trupa a devenit una dintre cele mai cunoscute din lume, însă neînțelegerile dintre ei au dus la destrămare.

Arsenie Todiraș, despre perioada O-Zone și destrămarea trupei

Cu toate acestea, Arsenie Todirașnu și-a încheiat cariera odată cu despărțirea trupei O-Zone. Artistul a devenit la scurt timp Arsenium și a continuat să facă furori în lumea muzicii. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, cântărețul a făcut o serie de declarații inedite despre cariera sa și cum îi merge acum, după atâția ani.

Întrebat despre foștii săi colegi de trupă, Arsenie a spus că s-a înțeles foarte bine cu Radu, simțindu-se mai apropiat de acesta. Pe de altă parte, artistul nu a putut spune același lucru și despre Dan Bălan. Potrivit declarațiilor sale, cântărețul era un bunpsiholog, însă nu era suficient de diplomat atunci când se simțea jignit.

„Când a murit mama, trupa O-Zone a semnat primul contract.(…) Poate trebuia să trăiesc durerea, m-am afundat în muncă.(…) Primii ani nu realizam că s-a stins trupa. (…) Până la ultimele concerte din Japonia știam că nu mai continuăm. (…) Au fost chestii financiare din cauza cărora ne-am despărțit, și eu eram ca și caracter… Nu știu, poate dacă eram mai maleabil… Dan e…Cum vrea el, așa trebuie să fie. (…) Asta era problema, că nu ne simțeam inferiori, dar ar fi trebuit, vezi? (…) Se întâmplau chestii când el se simțea jignit. (…) Dan era un bun psiholog, de a te vedea, de a te convinge, dar nu era prea diplomat. (…) În schimb, Radu e super! Și acum e super!”, a spus el, conform protv.ro.

Artistul a urmat o carieră solo

În ceea ce privește cariera sa solo, Arsenie Todiraș a precizat că lucrurile au mers mult mai bine după despărțirea O-Zone. Întrebat de banii pe care i-a câștigat pe cont propriu, acesta a spus că: „acum câștig mult mai bine decât în perioada O-Zone.”

Citește și:
Irina și Răzvan Fodor i-au transmis mesaje emoționante fiicei lor, Diana, de ziua ei de naștere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people