Irina și Răzvan Fodor i-au transmis mesaje emoționante fiicei lor, Diana, de ziua ei de naștere

Diana, fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor, a împlinit 11 ani, iar cu această ocazie părinții ei i-au transmis mesaje emoționante.

Irina și Răzvan Fodor i-au transmis mesaje emoționante fiicei lor, Diana, de ziua ei de naștere

Diana, fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor, a împlinit 11 ani. Părinții ei au marcat acest moment prin intermediul unor postări emoționante publicate pe rețelele de socializare. 

Mesajul Irinei Fodor a fost însoțit și de către o serie de imagini cu fiica ei, Diana, în care ține în mână un tort cu ocazia zilei ei de naștere. Fotografiile pe care prezentatoarea TV le-a împărtășit pe Instagram au fost apreciate de fanii ei. 

„Unu și cu unu fac doi…iar cu tine, suntem întregi!
11 ani au trecut ca gândul, îți doresc încă de 10 ori câte 11! 
Să fii fericită, iubita mea! Mami și tati te iubesc nespus! La mulți aaaani!!!!”, a scris Irina Fodor pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

De asemenea, și Răzvan Fodor a scris pe contul personal de Instagram un mesaj emoționant pentru fiica lui, Diana. 

„11 ani de momente frumoase, plini de fericire și multă iubire. Și, deși 11 ani am fost numai cu ochii pe tine, m-am prins că ceva tot mi-a scăpat… Ai crescut mare mai repede decât mă așteptam. La mulți ani, iubita mea!”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor)

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Trăiesc de mai mulți ani o poveste de dragoste și s-au căsătorit în 2010. Irina Fodor a vorbit în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro despre soțul ei, dar și despre relația celor doi care durează deja de 14 ani. 

„Se construieşte în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum. E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi. S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte.”

Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut la Buftea, pe platourile de filmare, moment în care actorul i-a propus într-o zi viitoarei sale partenere să o conducă cu mașina la București, după muncă. Irina Fodor a refuzat în acel moment, dar mai târziu povestea:

„Era serialul acela „Cu un pas înainte” și eu trebuia să fiu în film asistenta lui. El era mare patron de club și eu trebuia să fiu asistenta lui: îl periam, îi culegeam scamele, cam ce fac și azi fiind soția lui. Pentru că am fost destul de aproape în rol, a fost așa o chestie, o chimie pe care cred că am simțit-o fiecare dintre noi. Eu m-am intimidat puțin și am și intrat în carapace pentru că na, el era actorul…”, a declarat Irina Fodor pentru life.ro.

Citește și:
Andreea Bălan va apărea în două emisiuni TV! Artista, vedeta unui nou proiect

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people