Irina și Răzvan Fodor, dezvăluiri inedite despre nunta lor din urmă cu 12 ani

Deși sunt împreună de mai bine de 14 ani, Irina și Răzvan Fodor se iubesc la fel de mult ca în prima zi!

Irina și Răzvan Fodor, dezvăluiri inedite despre nunta lor din urmă cu 12 ani

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai apreciate și invidiate cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au căsătorit în 2010 și au împreună o fată, pe nume Diana. Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre ziua nunții, mărturisind că au preferat să aibă parte de o ceremonie restrânsă. Cu toatea acestea, Irina a precizat că a fost o nuntă extrem de frumoasă, ce a avut loc pe malul unui lac și că s-au distrat alături de invitații lor până în zorii zilei.

„A fost foarte simplă nunta noastră, n-a fost o nuntă mare, am ales doar cei mai apropiați oameni și cei cu care știm că mergem în continuare în vacanțe, care ne sunt prieteni de suflet, care se bucurau sincer că sunt acolo lângă noi. Am avut muzică frumoasă, am avut locație frumoasă, a fost pe malul lacului, am dansat până dimineață, s-a terminat pe la 7 fără un sfert, ne-am întins mai mult decât credeam că o ne întindem”, a spus Irina Fodor în cadrul emisiunii CulTour.

Aceasta a mărturisit și că la momentul respectiv era însărcinată în trei luni, însă că nimeni nu aflase pe atunci vestea cea mare.

„La nuntă eram însărcinată în trei luni, noi știam, nu știa toată lumea, dar noi știam, iar pentru noi a fost așa… știam secretul nostru”.

Răzvan și Irina Fodor formează un cuplu de 14 ani, iar povestea de dragoste dintre ei ar putea face oricând obiectul scenariului unei comedii romantice. Cei doi s-au cunoscut la Buftea, pe platourile de filmare, moment în care actorul i-a propus într-o zi viitoarei sale partenere să o conducă cu mașina la București, după muncă.

Irina Fodor a refuzat în acel moment, dar mai târziu povestea: „Era serialul acela, Cu un pas înainte, și eu trebuia să fiu în film asistenta lui. El era mare patron de club și eu trebuia să fiu asistenta lui: îl periam, îi culegeam scamele, cam ce fac și azi fiind soția lui. Pentru că am fost destul de aproape în rol, a fost așa o chestie, o chimie pe care cred că am simțit-o fiecare dintre noi. Eu m-am intimidat puțin și am și intrat în carapace pentru că na, el era actorul…”.

Citește și:
Imagini inedite cu Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, din vacanța exotică

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people