Ce se întâmplă acum cu Dan Bălan, după ce rămăsese blocat la Kiev, la începutul conflictului dintre Rusia și Ucraina

Dan Bălan rămăsese blocat în Kiev, la începutul conflictului dintre Rusia și Ucraina.

Ce se întâmplă acum cu Dan Bălan, după ce rămăsese blocat la Kiev, la începutul conflictului dintre Rusia și Ucraina

Dan Bălan de la O-Zone, artistul care a fost prins de război în timp ce era în Kiev, ar fi reușit până la urmă să părăsească Ucraina pentru a-și găsi adăpost și să fie în siguranță. Cântărețul se afla la Kiev unde filma pentru Vocea Ucrainei, el fiind unul dintre membrii juriului.

Arsenie Todiraș, colegul său din fosta trupă O-Zone, a dezvăluit acum că Dan Bălan ar fi reușit între timp să iasă din Ucraina, iar acum este în siguranță.

„Nu am reușit să vorbesc cu el, dar am înțeles că este ok. Dan Bălan a reușit să plece din Ucraina, mi-a spus cineva că acum este bine”, a spus Arsenie Todiraș, în exclusivitate pentru FANATIK.

Plecarea lui Dan Bălan din Ucraina a fost una cât se poate de dificilă, conform informațiilor obținute de FANATIK. El a reușit să ajungă, în primă fază, în Republica Moldova și a stat câteva zile acolo, iar apoi s-a îndreptat spre Turcia.

Cel mai recent mesaj postat de Dan Bălan pe contul lui de Instagram este din data de 27 februarie, absența acestuia de pe rețelele de socializare fiind un motiv de alarmare pentru fani.

Potrivit impact.ro, cântărețul nu a dorit atunci să ofere mai multe detalii despre locul în care se află și ce plănuiește să facă, dar a ținut să își liniștească fanii și să anunțe că este bine.

Artistul a postat pe 27 februarie un mesaj care acompaniază o imagine cu steagul Ucrainei.

„‘Revino-ți în simțiri! Fiți oameni, căci veți avea necazuri.
Oamenii înlănțuiți vor fi în curând dezlănțuiți!’

Doamne, salvează Ucraina! Din toată inima alături de tine!”, a scris artistul.

Colegul său din fosta trupă O-Zone Radu Sârbu a declarat atunci că a reușit să îl contacteze pe artist și să afle mai multe detalii. Acesta a mărturisit că nu știe motivul pentru care Dan Bălan a rămas în Kiev în această perioadă, cu toate că are în desfășurare afaceri și proiecte muzicale.

„Am discutat cu el pe social media, este bine, nu vă faceți griji. Nu cunosc nici eu foarte multe informații și nici nu vă pot spune altceva pentru că nu am permisiunea lui. Nu știu de ce a rămas la Kiev, dacă pentru afaceri sau altceva, asta va trebui să vă spună el”, a declarat Radu Sârbu pentru Impact.ro.

Citește și:
Delia, imagini de colecție din copilărie! Cum arăta vedeta la începutul carierei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people