Lidia Buble, primele imagini în ipostaze romantice alături de iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau, au fost surprinși recent în ipostaze romantice la un restaurant din București.

Lidia Buble, primele imagini în ipostaze romantice alături de iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble pare să își fi găsit, din nou, fericirea alături de partenerul său, Horațiu Nicolau. Deși cei doi au dorit să păstreze discreția în relația lor, primele imagini cu noul cuplu în ipostaze romantice au ieșit la iveală. În timpul unei ieșiri în oraș, artista și iubitul ei au atras atenția tuturor.

Lidia Buble are un istoric agitat în ceea ce privește viața sa sentimentală, având mai multe relații cu bărbați celebri din lumea mondenă, printre care se numără și Răzvan Simion. De asemenea, artista a avut o relație cu un actor străin, Harlys Beccera, însă de atunci a devenit mult mai discretă în ceea ce privește viața sa personală. Deși ea și afaceristul Horațiu Nicolau au mai fost văzuți împreună, niciunul dintre ei nu a confirmat public relația.

Lidia Buble, surprinsă alături de Horațiu Nicolau

Chiar dacă s-au făcut multe speculații legate de relațiile dintre Lidia Buble și Horațiu Nicolau, inclusiv unele legate de o presupusă despărțire, există dovezi că cei doi sunt încă îndrăgostiți și se iubesc mai mult ca niciodată. Paparazzii Spynews.ro i-au surprins recent într-o serie de ipostaze romantice în public. Deși artista este foarte discretă cu privire la viața sa personală și vorbește rar despre acest subiect, imaginile cu Horațiu Nicolau vorbesc de la sine.

Vezi pozele cu Lidia Buble și Horațiu Nicolau AICI

Lidia Buble și partenerul ei au petrecut o seară plăcută la un restaurant din București, bucurându-se de vremea frumoasă și liniștită. Potrivit sursei, pe tot parcursul serii, Horațiu Nicolau a demonstrat că este foarte atent și știe cum să își trateze partenera cu delicatețe. Acesta a deschis ușa mașinii pentru ea și a făcut gesturi romantice în timpul serii, inclusiv un sărut pasional înainte de a intra în restaurant, surprins de paparazzi. Aceste gesturi arată că Lidia Buble este foarte specială pentru el și că relația lor este înfloritoare.

După ce a decis să vândă postul Telesport, unde îndeplinea rolul de director general, trustului de presă Realitatea în 2008, Horațiu s-a reorientat în carieră. Acesta este proprietarul aplicației Twelp, care oferă asistență specializată șoferilor în caz de probleme tehnice. În urma acestor afaceri de succes, Horațiu Nicolau se poate lăuda cu o situație financiară foarte bună, având în proprietate un apartament în Monte Carlo, o altă locuință în complexul rezidențial Caelia și alte proprietăți valoroase în București.

Ce spune artista despre căsătorie

La începutul anului, Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost invitate în cadrul podcast-ului „Eu la puterea tu” găzduit de Mihai și Elwira Petre, de pe canalul de YouTube ZUnivers Podcasts. Cu această ocazie, artista a făcut declarații sincere despre dorința de a-și întemeia o familie. Cântăreața a vorbit și despre presiunea socială la care sunt supuse femeile în ceea ce privește alegerea personală de a se căsători sau nu ori de a avea sau nu un copil. 

„Ar trebui fiecare, în primul rând, să-și vadă de treaba lui pentru că nu știi când poți să rănești, mai ales o femeie când întrebi: „Dar tu de ce nu faci un copil?”, „Dar de ce n-ai un copil până la vârsta asta?”. Și probabil sunt unele femei care din n motive nu pot avea copii. Pe mine nu m-a deranjat și n-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a mărturisit Lidia Buble în podcast-ul „Eu la puterea tu.

Citește și:
Fostul soț al Lisei Marie Presley, Michael Lockwood, primește custodia gemenelor celor doi

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people
 Urmărește ultimele
noutăți în format video
Play