Lidia Buble, mărturisiri despre căsătorie și copii: „Trebuie să se întâmple în mod firesc”

Lidia Buble a vorbit deschis despre dorința de a se căsători și de a deveni mamă.

Lidia Buble, mărturisiri despre căsătorie și copii: "Trebuie să se întâmple în mod firesc"

Când vine vorba de viața ei personală, Lidia Buble a ales să o păstreze cât mai departe de lumina reflectoarelor. În ciuda faptului că fanii ei sunt curioși să afle dacă artista este sau nu implicată într-o relație, ea a precizat cu mai multe ocazii faptul că preferă ca acest lucru să rămână un mister, semn că își dorește să fie discretă cu viața ei amoroasă. 

Recent, Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost invitate în cadrul podcast-ului „Eu la puterea tu” găzduit de Mihai și Elwira Petre, de pe canalul de YouTube ZUnivers Podcasts. Cu această ocazie, artista a făcut declarații sincere despre dorința de a-și întemeia o familie. Cântăreața a vorbit și despre presiunea socială la care sunt supuse femeile în ceea ce privește alegerea personală de a se căsători sau nu ori de a avea sau nu un copil. 

„Ar trebui fiecare, în primul rând, să-și vadă de treaba lui pentru că nu știi când poți să rănești, mai ales o femeie când întrebi: „Dar tu de ce nu faci un copil?”, „Dar de ce n-ai un copil până la vârsta asta?”. Și probabil sunt unele femei care din n motive nu pot avea copii. Pe mine nu m-a deranjat și n-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a mărturisit Lidia Buble în podcast-ul „Eu la puterea tu.”

Citește și:
Mihai Morar, dezvăluiri despre viața de familie, după 16 ani de căsătorie: „Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people