Mihai Morar, dezvăluiri despre viața de familie, după 16 ani de căsătorie: „Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp”

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, sunt căsătoriți de 16 ani și împreună au trei fete.

Mihai Morar, dezvăluiri despre viața de familie, după 16 ani de căsătorie: "Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp"

Mihai Morar este printre cei mai apreciați prezentatori TV și de radio de la noi, care se poate mândri cu o experiență profesională impresionantă. Dincolo de carisma lui și atitudinea pozitivă, în spatele lui se află o familie superbă, care reprezintă cea mai mare mândrie a sa.

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, sunt căsătoriți de 16 ani, iar cei doi formează o echipă de invidiat. Împreună au trei fete superbe, gemenele Cezara și Mara și mezina familiei, Roua, care sunt cea mai mare mândrie a lor, iar când vine vorba despre familie, timpul petrecut împreună este cel mai prețios.

Într-un interviu acordat recent, Mihai Morar a vorbit cu mândrie despre soția lui și secretul relației lor de durată.

„Cred că ea îl știe mai bine decât mine pentru că, din punct de vedere al inteligenței într-o relație, femeia este cea inteligentă sau cu adevărat inteligentă. Altfel, cred că despre asta este vorba, despre echilibru și despre sens. Dacă lucrurile într-o relație, într-un job, în orice, nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma. Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp.”, a declarat Mihai Morar pentru ego.ro.

Mihai Morar a dezvăluit acum ceva timp faptul că soția lui i-a fost alături de fiecare dată și chiar l-a salvat în carieră.

„Eu am o bună măsură acasă. Se numește Gabriela. Eram într-o perioadă în care exageram foarte mult, dar nu neapărat alimentar, exageram mult cu tot. Glumele la radio erau exagerate, glumele la TV erau exagerate. Ea a venit cu buna măsură și mi-a zis: ‘N-ai vrea să mergi să faci sport?. Prima oară am zis că sportul nu e pentru mine, mai bine urmez o dietă. Ea mi-a făcut o programare, după ce terminam la radio. Și aia mi-a schimbat viața, așa mi-am schimbat stilul de viață. Din 2006 suntem căsătoriți”, a spus Mihai Morar în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și:
Cine sunt cei 12 Războinici de la Survivor România 2023. Concurenții au plecat în Republica Dominicană

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people