Le-a devansat pe Kate Middleton și pe Meghan Markle. Cine este cea mai stilată membră a unei familii regale?

Tatler a desemnat cea mai stilată membră a unei familii regale europene. Alegerea este una cu totul surprinzătoare.

Le-a devansat pe Kate Middleton și pe Meghan Markle. Cine este cea mai stilată membră a unei familii regale?

Beatrice Borromeo, în vârstă de 36 de ani a fost desemnată de revista Tatler Most Stylish European Royal.

Fiica lui Don Carlo Ferdinando, din familia italiană de aristocrați Borromeo, a devenit cunoscută după ce a intrat în casa regală a statului Monaco.

De la rochiile de mireasă pe care le-a purtat când s-a căsătorit cu fiul cel mic al prințesei Caroline de Monaco, Pierre Casiraghi, la ținutele pe care le poartă la evenimente precum Milano Fashion Week, Beatrice pare că nu are cum să dea greș.

Cu ocazia nunții ei regale din 2015, Beatrice a împlinit visul oricărei femei care nu se poate hotărî la o singură rochie de mireasă. Pentru cununia civilă și ceremonia religioasă care a avut loc la șapte luni distanță, lângă lacul Maggiore, a ales un total patru rochii haute couture, două de la Valentino și două de la Armani Privé.

Ca bunica soțului ei, Grace Kelly, Beatrice îmbină eleganța, grația și glamour-ul, demonstrând că, în unele cazuri, stilul este înnăscut. Nici nu avea cum altfel, în cazul său. Bunica ei maternă a fost creatoarea de modă Marta Marzotto, iar unchiul ei, contele Matteo Marzotto, a fost președinte și director al casei de modă Valentino.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Înainte să se mărite cu Pierre, Beatrice a absolvit un master în jurnalism la Columbia University din Statele Unite și a lucrat ca model și jurnalistă specializată în politică. În 2013, a contribuit cu articole la publicații internaționale, precum Newsweek și Daily Beast. Borromeo a regizat, de asemenea, Mamma Mafia, un documentar în limba engleză despre femeile din mafie, și mai multe documentare în limba italiană în care a abordat subiecte precum ‘Ndrangheta și selfie surgery.

În 2020, a devenit imaginea Buccellati, o casă italiană de bijuterii ale cărei creații au existat în casa Borromeo de când Beatrice era mic copil și purta pe ascuns brățările mamei.

Pierre și Beatrice au doi băieți, Francesco Carlo Albert și Stefano Ercole Carlo.

Citește și:

Cum se poartă diamantele spectaculoase – lecție de stil de la Beyoncé și Jay-Z

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video