Lavinia Pîrva a publicat o fotografie inedită cu fiul ei, Alexandru. Comentariile de la fani nu au fost însă pozitive

Lavinia Pîrva a făcut publică o fotografie cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică, însă a stârnit și o serie de comentarii în contradictoriu. Care este motivul?

Lavinia Pîrva a publicat o fotografie inedită cu fiul ei, Alexandru. Comentariile de la fani nu au fost însă pozitive

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de mai mulți ani. Cei doi artiști au împreună și un băiețel pe nume Alexandru.

Până acum, atât Lavinia Pîrva, cât și Ștefan Bănică au păstrat discreția cu privire la fiul lor și nu au făcut publice imagini cu chipul acestuia. Recent, artista a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie în care este alături de fiul ei, însă fără să îi arate și chipul. „A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a scris Lavinia Pîrva alături de imaginea cu Alexandru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

La scurtă vreme după publicarea imaginii, Lavinia Pîrva a primit nenumărate aprecieri din partea urmăritorilor. Însă, a existat și un comentariu din partea unei fane, în care artista este chiar criticată pentru decizia ei de a nu arăta chipul fiului ei. „De ce îl arăți pe micuțul Alexandru cu spatele și NU din față, Lavinia??? Este urât, sau de ce ni-l arăți numai cu spatele??? Noi toți ne dorim să-l vedem măcar o dată pe micuțul fiu al lui Ștefan, pe Alexandru deci, fotografiat din față, Lavinia!”

Deși artista nu i-a răspuns acelei persoane, alți fani au lăsat comentarii în care explică care este motivul pentru care Lavinia Pîrva nu și-a expus până acum copilul pe rețelele de socializare. „Pentru că vrea să-l protejeze. Foarte bine face că nu-l expune”, „copilul nu e persoană publică. Daca nu dorește să-l arate…. muriți de curiozitate?”

În luna octombrie a anului trecut, Lavinia Pîrva a vorbit în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de pe PRO TV despre schimbările care au apărut în viața ei de când a venit pe lume Alexandru. „Copilul meu mă solicită total. Este genul de copil bombă cu ceas. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Doarme noaptea, ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru în lumea lui și mă simt extraordinar de bine”, povestea artista la vremea respectivă.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună din 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret în Bulgaria. În mai 2019, Lavinia a devenit pentru prima dată mamă.

Citește și:
Ce spune Gina Pistol cu puțin timp înainte de a deveni mamă pentru prima dată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people