Ce spune Gina Pistol cu puțin timp înainte de a deveni mamă pentru prima dată

Gina Pistol și Smiley vor deveni în curând părinți pentru prima dată, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru amândoi.

Ce spune Gina Pistol cu puțin timp înainte de a deveni mamă pentru prima dată

Gina Pistol urmează să nască în curând o fetiță. Prezentatoarea TV și partenerul ei, Smiley, vor deveni pentru prima dată părinți și sunt mai emoționați ca niciodată. 

Pe tot parcursul sarcinii, Gina Pistol și-a ținut la curent urmăritorii cu privire la tot ceea ce a experimentat și a vorbit cu sinceritate și despre momentele grele pe care le-a întâmpinat. Și acum, când mai are foarte puțin până când va naște, le împărtășește persoanelor care o urmăresc pe rețelele de socializare din emoțiile și trăirile pe care le are.

Într-o serie de Instastories, Gina Pistol a recunoscut că începe să fie cuprinsă de panică cu cât se apropie mai mult de momentul în care va naște. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de pe Antena 1 a mărturisit că se întreabă dacă va fi o mamă bună pentru fiica ei. „Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare… Cred că toate femeile au trecut prin asta.”

De asemenea, Gina Pistol a spus și că așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mamă. Vedeta a povestit că prietenele ei care au născut au trecut prin aceleași emoții pe care le are și ea în prezent. „Toate prietenele mele care au devenit mame mi-au zis: „stai să vezi pe ultima sută de metri, atunci începe distracția.” Și într-adevăr, a început distracția și la mine. Abia aștept. Mai am puțin și o voi ține pe fiica mea în brațe”, a adăugat Gina Pistol pe Instagram.

Smiley a fost invitat recent în podcastul lui Damian Drăghici, iar cu această ocazie a făcut dezvăluiri inedite despre Gina Pistol și relația lor. „Ne înțelegem foarte bine. E o fată cu suflet mare și foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune prea multe întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile pierdute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energia, ci îți dă energie, care mă distrează. Eu mă distrez cu Gina, ceea ce e foarte important. Are un simț al umorului senzațional.”

Artistul a mărturisit că în cazul lor nu a fost vorba de dragoste la prima vedere și a făcut primele declarații despre o posibilă căsătorie cu Gina Pistol. „M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural. (…) Nu exclud căsătoria”, a adăugat Smiley în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și:
Mandy Moore a devenit mamă! PRIMA IMAGINE cu copilul vedetei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people