Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, a câştigat prima gală Te cunosc de undeva! cu o transformare inedită

Aventura transformărilor a început în forță în cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva!, cu personaje pe măsura concurenţilor.

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, a câştigat prima gală Te cunosc de undeva! cu o transformare inedită

Cei 11 concurenți, printre care și Radu Ștefan Bănică, au intrat în joc cu mult entuziasm, iar jurații au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor.

Radu Ştefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, a fost desemnat câştigătorul primei ediţii din acest an a emisiunii Te cunosc de undeva!

Radu Ştefan Bănică a impresionat cu un travesti extrem de greu, el interpretând-o pe Lady Gaga.

Pepe a deschis show-ul cu un travesti pe măsura lui, Amanda Lear, iar Emilia Popescu a venit şi ea în forţă cu un alt personaj incomod, dar care a energizat totul în jurul ei – Cher. Au urmat apoi proaspătul cuplu Liviu şi Raluka, cu un moment ritmat şi oriental – Maya Diab şi French Montana, în vreme ce tot pe ritm, dar unul românesc, au fost şi Andrei şi Ana, cu Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu. De un moment greu a avut parte şi Cristina Vasiu, care a întâmpinat şi dificultăţile limbii sârbe, transformată în Lepa Brena, iar Mirela Vaida a încins spiritele cu un super show marca Shakira. Adriana şi Romică şi-au păstrat renumele şi au executat impecabil un fragment dintr-un musical celebru, transformaţi în Louis Armstrong şi Barbra Streisand. Gala a fost închisă de Radu Ştefan Bănică, cu un travesti excepţional, Lady Gaga, ce a fost adjudecată şi drept cea mai bună transformare a serii.

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan, a fost admis de curând la UNATC I. L. Caragiale, secția Actorie, urmând astfel aceeași carieră precum celebrul său tată. În cadrul unui video publicat pe pagina de facebook a facultății, fiul lui Ștefan Bănică a vorbit despre alegerea sa și motivul pentru care își dorește să facă actorie.

„Sunt de părere că, dacă trebuie să muncești pentru tot restul vieții tale, ar trebui să faci ceva ce îți place. Iar pe mine actoria mă face fericit. Îmi place să dau viață personajelor, îmi place scena”, a spus Radu Ștefan Bănică.

„Este ceva ce pot să fac ore în șir și nu obosesc. Nu o văd ca pe o muncă. Este efectiv o pasiune și mă bucur că pot să fac o meserie din asta”, a adăugat fiul lui Ștefan Bănică.

Citește și
De ce nu își dorește Delia să aibă o carieră internațională

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people