La 50 de ani, Lara Flynn Boyle, actrița din Twin Peaks, este greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice

Actrița Lara Flynn Boyle a devenit celebră în lumea întreagă datorită rolului din serialul Twin Peaks.

La 50 de ani, Lara Flynn Boyle, actrița din Twin Peaks, este greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice

Atunci când a fost lansat în 1990, serialul Twin Peaks a șocat și încântat și a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate producții TV din istorie. Actorii care au interpretat rolurile principale sau secundare, printre care și Lara Flynn Boyle, au devenit și ei extrem de cunoscuți, iar fanii au început să le urmărească fiecare mișcare.

Datorită frumuseții sale, dar și a jocului actoricesc, Lara Flynn Boyle, care a interpretat rolul Donna Hayward, a atras numeroase laude, iar criticii și fanii se gândeau că serialul este doar începutul în ceea ce privește cariera ei de actriță.

După difuzarea serialului Twin Peaks, Lara Flynn Boyle a avut câteva prezențe notabile pe marile și micile ecrane precum rolurile din Men in Black II sau serialele The Practice, Las Vegas sau Huff, însă, odată cu trecerea anilor, ofertele cinematografice au încetat să apară, iar viața personală a actriței a devenit principalul punct de atracție.

Lara Flynn Boyle a avut mai multe relații cu actori cunoscuți, printre care și David Spade și Jack Nicholson. În 1999, sursele spun că actrița s-ar fi aflat în mașina lui Nicholson atunci când acesta a avut un accident auto, dar că a fugit de la locul accidentului deoarece în acel moment avea o relație cu David Spade și nu a dorit ca presa să afle de aventura cu celebrul Jack Nicholson. Acest incident a avut loc la scurt timp după ce actrița divorțase de primul ei soț, John Patrick Dee III. Din 2006, ea este căsătorită cu Donald Ray Thomas, un antreprenor imobiliar, alături de care locuiește în Los Angeles.

Cum arată acum Lara Flynn Boyle

Actrița apare destul de rar în public, fie că vorbim despre evenimentele de covor roșu sau în ipostaze surprinse de paparazzi, însă în cele mai recente imagini se poate observa cu ușurință faptul că Boyle a exagerat destul de mult cu operațiile estetice, astfel încât este greu de recunoscut de fani.

Citește:
Jennifer Lawrence și Leonardo DiCaprio, de nerecunoscut pe platourile de filmare

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people