Angelina Jolie, apariție inedită pe străzile din Los Angeles alături de fiica ei, Vivienne

Angelina Jolie și fiica ei, Vivienne, au fost surprinse de paparazzi în Los Angeles.

Angelina Jolie, apariție inedită pe străzile din Los Angeles alături de fiica ei, Vivienne

Angelina Jolie a reușit să surprindă pe toată lumea cu ultima ei apariție publică. Ea a fost fotografiată alături de fiica ei, Vivienne, în vârstă de 12 ani, pe străzile din Los Angeles.

Actrița în vârstă de 45 de ani și fiica ei au fost surprinse în timp ce părăseau o cafenea de unde au luat mai multe băuturi calde, fiind însoțite și de un bodyguard.

Angelina Jolie purta o mască de protecție, conform recomandărilor specialiștilor pentru a ne feri de o eventuală infectare cu coronavirus, dar și pentru a încetini răspândirea acestuia. De altfel, în Los Angeles este obligatorie purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice încă din luna iunie.

Actrița purta o rochie lungă neagră, un trenci clasic Louis Vuitto, o geantă neagră, accesorizată cu o pereche de balerini Valentino. De asemenea, și fiica ei, Vivienne, avea mască de protecție și o ținută casual-sport.

În această perioadă Angelina Jolie și Brad Pitt încearcă să ajungă la un compromis cu privire la modul în care copiii lor își vor petrece Crăciunul. Potrivit unei surse citate de Us Weekly, judecătorul care urmează să stabilească acest lucru pare a fi de acord cu propunerea fostului cuplu ca Brad Pitt să își vadă copiii de Crăciun, iar aceștia să îți petreacă seara în casa actorului.

Recent, într-un interviu acordat pentru Vogue India, actrița a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Brad Pitt. „M-am despărțit pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Și în continuare mă concentrez pe vindecarea lor”, a declarat actrița.

Actrița a mai vorbit și despre decizia ei de a nu discuta despre divorț, explicând modul în care numeroasele speculații, în special din partea presei, i-au afectat pe copiii ei. „Unii au profitat de tăcerea mea și copiii au văzut numeroase minciuni despre ei în presă, dar le reamintesc mereu că ei cunosc care este adevărul. De fapt, ei sunt șase tineri foarte curajoși, foarte puternici”, a spus Angelina Jolie.

Brad Pitt și Angelina Jolie au surprins pe toată lumea atunci când au anunțat în 2016 că se despart. Cei doi nu au finalizat nici până acum divorțul deoarece nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește împărțirea bunurilor, a averii acumulate pe durata căsătoriei și custodia copiilor.

Citește și:
Sienna Miller a dezvăluit o fotografie inedită cu fiica ei

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video