Sienna Miller a dezvăluit o fotografie inedită cu fiica ei

Sienna Miller este destul de discretă cu viața personală, însă actrița a dezvăluit pentru prima dată o fotografie cu fiica ei, Marlowe.

Sienna Miller a dezvăluit o fotografie inedită cu fiica ei

Sienna Miller a făcut publică o fotografie cu fiica sa, Marlowe, în vârstă de 7 ani. Fotografia face parte din numărul de august al revistei Vogue, ediția britanică.

Actrița și fiica ei au fost surprinse dându-se într-un leagăn chiar în curtea casei lor din New York, în timpul izolării. Sienna Miller a mărturisit și cum și-a petrecut timpul în izolare. „Locuiesc într-o casă închiriată cu o parte din familia mea, inclusiv cu fiica, Marlowe, și câțiva prieteni. Zilele mele sunt ocupate cu școala la domiciliu, curățenie, citit cărți de care nu am avut niciodată timp, plimbări, puzzle-uri și cu producerea sau regizarea de conținut”, a spus Sienna Miller.

Cu această ocazie, actrița a povestit și că îi este dor de familia ei din Anglia. Fanii actriției au remarcat destul de repede asemănarea izbitoare dintre ea și fiica sa.

În plus, în acest număr, mai multe celebrități, precum Dua Lipa, Priyanka Chopra și Nick Jonas, Sade, Ricky Martin și Gemma Chan, s-au fotografiat acasă și au dezvăluit ce activități au făcut în timpul izolării.

Sienna Miller formează un cuplu cu Lucas Zwirner. Cei doi s-au logodit în luna februarie, după un an de relație. Actrița a confirmat logodna după ce a fost surprinsă purtând un inel de logodnă cu diamante.

Sienna Miller a mai fost într-o relație și cu actorul Jude Law. Cei doi s-au logodit în 2004, însă în noiembrie 2006 s-au despărțit. După, Sienna Miller a fost împreună cu actorul și modelul Tom Sturridge, cu care are împreună o fiică, Marlowe. În 2012 ei s-au logodit, însă în iulie 2015 au anunțat că se despart.

În trecut au existat și zvonuri conform cărora Brad Pitt și Sienna Miller ar fi împreună. Însă, Sienna Miller a spus că acele speculații privind o posibilă relație între ea și Brad Pitt sunt false.

Citește și:
Gigi Hadid dezvăluie cum a reușit să își ascundă sarcina timp de șase luni

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people