Kylie Jenner, în mijlocul unei controverse: Este sau nu cea mai tânără miliardară self-made?

Revista Forbes a decis să o elimine pe Kylie Jenner din lista celor mai bogate persoane din lume.

Kylie Jenner, în mijlocul unei controverse: Este sau nu cea mai tânără miliardară self-made?

Kylie Jenner, celebra protagonistă a numeroase reality show-uri și antreprenoare în vârstă de 22 de ani, a fost eliminată de către revista Forbes din lista de miliardari.

Forbes a acuzat-o pe Kylie Jenner că a mințit pentru a „umfla” valoarea succesului afacerii sale. Ba mai mult decât atât, revista susține că familia ei a recurs la o serie de mijloace neobișnuite pentru ca vedeta să fie inclusă în topul miliardarilor. 

În luna aprilie, Forbes o numea pe Kylie Jenner cea mai tânără miliardară self-made din lume. La vremea respectivă se vorbea că ea conduce o afacere în valoare de nu mai puțin de 1.2 miliarde de dolari. În 2019, Kylie a fost numită pentru prima dată cea mai tânără miliardară, aflându-se atunci pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din America.

Așa că, Forbes a decis să o elimine pe Kylie Jenner din râvnita listă de miliardari, iar reacția ei nu a întârziat să apară. Kylie a postat pe contul său de Twitter un mesaj prin care răspunde la aceste acuzații. „Nu-mi vine să cred ceea ce citesc. Credeam că este un site serios. Tot ceea ce văd sunt o serie de declarații inexacte și ipoteze nedovedite. Nu am cerut niciodată vreun titlu și nici nu am mințit ca să ajung acolo”, a scris Kylie Jenner pe Twitter.

Cu toate astea, Kylie nu a părut afectată și a vorbit despre lucrurile pe care le-a realizat până acum în viață. „Dincolo de vârsta pe care o am, sunt binecuvântată, am o fiică frumoasă, o afacere de succes și mă descurc perfect.”

„Vă pot spune o listă cu 100 de lucruri care sunt mult mai importante acum decât câți bani am”, a mai adăugat Kylie.

În noiembrie 2019, Kylie Jenner a fost de acord să vândă 51% din acțiunile companiei sale, care include Kylie Cosmetics și Kylie Skin, pentru suma de 600 de milioane de dolari către Coty Inc. Forbes susține că informațiile transmise de Coty au arătat că firma lui Kylie este „semnificativ mai mică și mai puțin profitabilă decât a încercat familia să lase să se creadă.” Declarațiile fiscale au sugerat că firma are vânzări de peste 243 milioane de lire sterline în 2016, iar agenții de publicitate au revendicat vânzări de 267 milioane de lire sterline în anul următor.

Însă, conform unei prezentări către investitori, firma a avut vânzări de 101 milioane de lire sterline în 2018. Forbes a rectificat acest lucru și estimează averea lui Kylie Jenner la mai puțin de 900 milioane de dolari. 

Kylie Jenner nu este prima celebritate care a fost acuzată de către Forbes că și-a exagerat valoarea averii. Alte exemple cunoscute ar mai fi actualul secretar de comerț al Statelor Unite, Wilbur Ross, și președintele Donald Trump.

Citește și:
Kylie Jenner își arată cu mândrie vergeturile, iar fanii îi laudă gestul

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people