Khloé Kardashian le răspunde celor care o acuză că ar fi apelat la prea multe operații estetice

Khloé Kardashian susține că singura intervenție la care a apelat a fost o operație de rinoplastie.

Khloé Kardashian le răspunde celor care o acuză că ar fi apelat la prea multe operații estetice

În ultimii ani, aspectul fizic al lui Khloé Kardashian a fost intens dezbătut pe rețelele sociale. Vedeta reality show-ului The Kardashians a fost adeseori acuzată că a apelat la numeroase intervenții estetice sau că își editează pozele în exces. Deși a declarat că s-a obișnuit să fie criticată, aceasta a mărturisit că se simte jignită de zvonul lansat în social media, conform căruia ar fi avut „12 transplanturi faciale”.

„Mă deranja când oamenii spuneau că am avut 12 transplanturi faciale. Eram la modul: ‘Oh, Doamne, am avut?’. E o nebunie.”, a declarat Khloé în cadrul podcast-ului Not Skinny But Not Fat.

Aceasta a mai declarat și că singura intervenție pe care a suferit-o a fost o operație de rinoplastie și că se simte jignită de zvonul lansat cu privire la aspectul său fizic.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Nu mă deranja. Mă ofensa. Pur și simplu nu puteam înțelege de ce oamenii credeau asta. Am avut o rinoplastie pe care o ador. Vreau ca toată lumea să știe… Nu am de ce să mint despre asta. Dar chestia cu transplantul… vreau pur și simplu să înțeleg de ce. Sună grozav pentru mai târziu, dar acum sunt OK.”

De asemenea, în urmă cu un an, vedeta a fost acuzată că își editează excesiv fotografiile și că, în realitate, nu are o condiție fizică atât de bună pe cât ar pretinde. Khloé a răspuns atunci tuturor acestor acuzații, postând mai multe fotografii și clipuri video neretușate pentru a le arăta fanilor săi cum arată cu adevărat. De asemenea, aceasta a mărturisit și că este victima bullying-ului și a vorbit despre standardele de frumusețe imposibile pe care oamenii i le-au impus de-a lungul timpului.

„Aceasta sunt eu și acesta este corpul meu neretușat și fără filtru. Fotografia postată săptămâna aceasta era frumoasă. Dar când cineva îți face o fotografie care nu te flatează, într-o lumină proastă sau care nu îți surprinde corpul așa cum este, după ce ai muncit mult ca să arate așa – și apoi o arată întregii lumi – si ești o persoană care s-a luptat întreaga viață cu modul în care își percepe corpul, ar trebui să ai dreptul să ceri ca acea poză să nu fie postată – indiferent cine ești.

În realitate, presiunea, ridiculizarea constantă, modul în care am fost judecată și presiunea de a fi perfectă și de a îndeplini standardele celorlalți cu privire la modul în care ar trebui să arăt au fost extrem de greu de suportat.”, a scris Khloé pe contul său de Instagram.

Aceasta a dezvăluit și câteva dintre remarcile răutăcioase pe care oamenii le-au făcut la adresa sa: „Khloé e sora cea grasă.” sau „Khloé e sora cea urâtă”.

„Nu te obișnuiești niciodată să fii judecată și să ți se spună cât de neatrăgătoare ești, dar dacă o auzi suficient de des ajungi să o crezi. Așa am fost condiționată să mă simt că nu sunt suficient de frumoasă așa cum sunt.”

Citește și:
Kourtney Kardashian și Travis Barker, criticați dur după nunta din Italia: „Mă simt jignit'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video