Khloe Kardashian vorbește despre infidelitatea lui Tristan Thompson, iar Kim Kardashian confirmă că cei doi s-au despărțit

Deși nu a vorbit public despre faptul că Tristan Thompson a înselat-o cu Jordyn Woods, cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner, Khloe a transmis câteva mesaje prin citatele postate pe rețelele sociale.

Khloe Kardashian vorbește despre infidelitatea lui Tristan Thompson, iar Kim Kardashian confirmă că cei doi s-au despărțit

După ce zvonurile conform cărora Tristan Thompson ar fi înșelat-o pe Khloe Kardashian cu Jordyn Woods, cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner, au fost confirmate de mai multe surse, internetul își concentrează atenția pe reacția membrilor familiei Kardashian.

Khloe a postat câteva mesaje care se adresează situației, precum: „Cea mai mare durere este să fii rănită de o persoană căreia i-ai spus suferințele tale” sau „Cineva trebuie să audă asta… că trădarea a fost binecuvântarea ta”, iar ultima postare pare să fie adresată direct fostului ei iubit: „Dacă te întreabă despre mine, spune-le – A fost singura persoană care m-a iubit cu sinceritare, iar eu am rănit-o.”

Mesajele lui Khloe au apărut la numai câteva ore după prima apariție publică în urma despărțirii. Deși niciun membru al familiei Kardashian-Jenner nu a oferit niciun fel de detaliu până acum în legătură cu scandalul, ei au luat o măsură mai tăcută pentru a confirma că zvonurile sunt adevărate – i-au dat unfollow lui Jordyn pe rețelele sociale, iar Kylie Cosmetics a redus până la 50% prețurile întregii colecții realizate în colaborare cu Jordyn.

Kim Kardashian a răspuns unui comentariu de pe Twitter care critica apariția publică a lui Khloe la un eveniment de modă, având în vedere cele întâmplate. „Ai prefera să piardă și banii? O mamă singură trebuie să și lucreze! A fost un angajament profesional plănuit cu mult timp înainte și ai face bine să crezi că nu așteaptă pe nimeni să-i plătească facturile sau să aibă grijă de fiica ei”, i-a răspuns Kim acestuia, confirmând despărțirea dintre Khloe și Tristan.

Citește și:
Beyoncé și Jay-Z reconstituie videoclipul melodiei Apes**t, adăugând în cadru o pictură cu Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people