Kanye West a folosit în promo-ul pentru campania sa electorală imagini cu Anna Wintour și Kirsten Dunst, fără permisiunea acestora

Kanye West a folosit pentru campania sa electorală imagini cu Anna Wintour și Kirsten Dunst, fără a avea însă acordul lor.

Kanye West a folosit în promo-ul pentru campania sa electorală imagini cu Anna Wintour și Kirsten Dunst, fără permisiunea acestora

Pe 5 iulie, Kanye West și-a anunțat pe Twitter candidatura la președinția Statelor Unite. „Acum trebuie să ne respectăm promisiunea făcută Americii, având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea şi construindu-ne viitorul. Eu candidez pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii”, scria acesta la momentul respectiv. De atunci, se află în permanență în atenția publicului. Fie că dezvăluie detalii intime legate de căsnicia sa cu Kim Kardashian, că își declară înverșunarea vizavi de vaccinurile împotriva noului coronavirus sau că afirmă că nu îl mai susține pe Donald Trump, rapper-ul ocupă prima pagină a tabloidelor.

Ultima controversă stârnită de Kanye se datorează campaniei sale electorale. Acesta a făcut public afișul pentru promovarea candidaturii sale la președinție. Colajul cuprindea imagini cu mai mulți oameni, printre care vedete sau activiști, alături de fraza „Kanye 2020 Vision”, care a devenit de altfel și sloganul campaniei. Printre pozele cu celebrități se numărau și cele cu Anna Wintour și Kirsten Dunst, fapt ce a dus la iscarea unui nou scandal. Potrivit site-ului People, cele două nu și-au oferit acordul ca imaginea lor să fie folosită.

O sursă a declarat pentru TMZ că rapper-ul se confruntă cu tulburare bipolară și că decizia sa de a candida la președinție vine pe fondul acestei afecțiuni. „Kanye a fost bine o perioadă lungă. În trecut a suferit episoade depresive cauzate de tulburarea sa bipolară. Acum, trece din nou prin momente grele.”

Și Kim Kardashian a vorbit despre situația dramatică în care se află soțul ei: „Cei care îi sunt apropiați lui Kanye știu ce simte și înțeleg că uneori cuvintele sale nu se aliniază cu intențiile lui”. Aceasta a adăugat: „Cine înțelege bolile mintale sau comportamentul compulsiv știe că familia nu are nicio putere pentru a face ceva, mai puțin în cazul în care acel membru al familiei este minor.”

Citește și:
Kanye West face o serie de declarații șocante: a fost infectat cu noul coronavirus, este împotriva vaccinurilor și nu îl mai susține pe Donald Trump

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people