Kanye West a avut prima apariție din campania electorală și a șocat din nou cu declarațiile sale

Rapper-ul Kanye West, în vârstă de 43 de ani, a făcut mai multe dezvăluiri surprinzătoare în cadrul primei sale apariții din campania electorală.

Kanye West a avut prima apariție din campania electorală și a șocat din nou cu declarațiile sale

Rapper-ul Kanye West, în vârstă de 43 de ani, a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare în timpul primului său miting din campania electorală, care a avut loc în Carolina de Sud.

Kanye West a vorbit despre avort și a făcut o mărturisire șocantă. „Tatăl meu a vrut mă avorteze. Mama mi-a salvat viața. Astăzi nu ar mai fi existat Kanye West fără mama mea”, a spus rapper-ul în lacrimi.

Kanye și-a adus aminte și de faptul că, atunci când Kim Kardashian a rămas însărcinată prima dată, cei doi luau în considerare să nu păstreze acel copil. „Ea avea pastilele în mână. Iubita mea m-a sunat urlând și țipând. Mi-a spus că este însărcinată. Plângea. I-am spus că vom păstra acest copil. Chiar dacă soția mea va divorța după acest discurs, ea a născut-o pe North (..) Aproape mi-am ucis fiica”, a continuat Kanye.

Pe 5 iulie, Kanye West și-a anunțat pe Twitter candidatura la președinția Statelor Unite. „Acum trebuie să ne respectăm promisiunea făcută Americii, având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea şi construindu-ne viitorul. Eu candidez pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii.”

Încă de când a anunțat că va candida la președinția SUA, Kanye West ne-a surprins cu declarațiile sale. Mai exact el a spus că este anti-avort, anti-vaccin și a mărturisit că în luna februarie a fost infectat cu noul coronavirus. „Aveam senzația de frig, tremuram, dar făceam dușuri fierbinți și mă uităm la video-uri care îmi arătau ce să fac ca să trec peste asta. Îmi aduc aminte că cineva mi-a spus că Drake e infectat cu noul coronavirus, iar răspunsul meu a fost: „Nu are cum să ii fie mai rău lui Drake decât îmi e mie”, a spus Kanye. Cu toate astea, Drake a anunțat în luna martie că rezultatul analizelor a ieșit negativ și că nu a suferit de Covid-19.

O sursă a declarat pentru TMZ că rapper-ul se confruntă cu tulburare bipolară și că decizia lui vine pe fondul acestei afecțiuni. „Kanye a fost bine o perioadă lungă. În trecut a suferit episoade depresive cauzate de tulburarea sa bipolară. Acum, trece din nou prin momente grele.”

Sursa a mai declarat că soția sa, Kim Kardashian, își face griji pentru comportamentul lui Kanye. „Kim este îngrijorată, la fel ca întreaga sa familie. Este o situație stresantă pentru Kim, deoarece comportamentul lui Kanye este extrem de imprevizibil. Episoadele durează de obicei câteva săptămâni, iar apoi lucrurile revin la normal.”

De asemenea, nu este pentru prima dată când Kim Kardashian vorbește despre tulburarea bipolară a soțului său. În aprilie 2019, odată cu apariția ei pe coperta revistei Vogue, Kim a discutat și despre afecțiunea lui Kanye și cum au reușit să o gestioneze. „Cred că ne descurcăm foarte bine acum. Este un proces emoționant, cu siguranță. În acest moment, totul este foarte calm. Însă, cu siguranță, simțim apropierea unor episoade, iar acum știm cum să le gestionăm. Pentru el, tratamentul nu este tocmai o opțiune, pentru că schimbă ceea ce este.”

În noiembrie 2016, Kanye West și-a anulat concertele din turneul Saint Pablo, iar la scurt timp a fost internat în spital după ce a suferit o cădere nervoasă. Kim Kardashian și Kanye West au împreună patru copii: Psalm, Saint, Chicago și North.

Citește și:
Donald Trump ar fi avut o listă cu toate femeile care au refuzat să iasă cu el, susține nepoata președintelui american

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video