Donald Trump ar fi avut o listă cu toate femeile care au refuzat să iasă cu el, susține nepoata președintelui american

Nepoata lui Donald Trump a publicat o carte controversată de dezvăluiri despre președintele american și familia acestuia.

Donald Trump ar fi avut o listă cu toate femeile care au refuzat să iasă cu el, susține nepoata președintelui american

Prea mult și niciodată suficient: Cum l-a creat familia mea pe cel mai periculos om de pe Pământ. Așa se numește cartea de dezvăluiri scrisă de Mary L. Trump, singura nepoată a lui Donald Trump, și care a ieșit recent pe piață. În cele 280 de pagini, fiica fratelui cel mare a președintelui american vorbește despre cât de toxică este familia ei și că unchiul său este produsul acestei familii disfuncționale.

„Nimeni nu știe mai bine cum a ajuns Donald Trump așa cum este acum mai bine decât membrii familiei sale. Din păcate, toți păstrează tăcerea, din loialitate sau frică. Pe mine nu mă împiedică nici una, nici alta”, a declarat Mary Trump. Când avea 20 și ceva de ani, Donald Trump a angajat-o să scrie o carte despre el, dar nu a acceptat să îi ia un interviu. În schimb, i-a oferit o transcrierea unei înregistrări în care vorbește liber despre femeile cu care ar fi vrut să iasă. „”Era un compendiu de femei cu care ar fi vrut să iasă, dar care pentru că l-au refuzat, erau dintr-odată cele mai groaznice, urâte și grase femei pe care le-a cunoscut vreodată”, spune aceasta.

Mary Trump mai scrie următoarele: „Ideea de bază era că Madonna mesteca gumă într-un mod care i se părea lui Donald neatractiv și că patinatoarea olimpică Katarina Witt, câștigătoare a două medalii de aur și patru campionate mondiale, avea gambele groase. Am renunțat la ideea de a-i mai lua vreun interviu.”

Printre dezvăluirile care au creat vâlvă se numără și faptul că Donald Trump ar fi plătit pe cineva să dea testele SAT  (examenul de admitere) în locul său la Universitatea Wharton. Familia președintelui american a încercat să împiedice publicarea cărții, dar fără succes.

Citește și:
Marcel Pavel despre diagnosticul pozitiv de coronavirus: „Medicii mi-au spus că am fost în pericol de moarte'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video