Nepoata lui Donald Trump îl acuză pe acesta că ar fi plătit pe cineva să dea admiterea la facultatea în locul lui

O carte scrisă de nepoata lui Donald Trump face noi dezvăluiri despre problemele din familia președintelui american.

Nepoata lui Donald Trump îl acuză pe acesta că ar fi plătit pe cineva să dea admiterea la facultatea în locul lui

Mary L. Trump, nepoata președintelui american Donald Trump pregătește o carte care a stârnit scandal încă dinainte de a fi publicată. Intitulată Prea mult și niciodată suficient: Cum l-a creat familia mea pe cel mai periculos om de pe Pământ, cartea va fi lansată pe 14 iulie. Publicația The Guardian a făcut însă rost de ea și a publicat câteva pasaje care nu îl pun într-o lumină deloc bună pe președintele SUA.

Mary L. Trump este psiholog și fiica fratelui mai mare al lui Donald Trump. Aceasta spune despre unchiul său că este rezultatul unei familii disfuncționale și îl descrie pe tatăl lui ca fiind un sociopat bine integrat în societate. „Abandonat de mama sa timp de un an și neavând un tată care să îl facă se simtă în siguranță sau iubit și prețuit, Donald a suferit privațiuni care au lăsat amprente adânci asupra sa. Trăsăturile de personalitate care au rezultat – narcisism, predispoziția spre hărțuire și delirul propriei măreții”, scrie aceasta.

Despre magnatul imobiliar Fred Trump Sr., tatăl președintelui american, Mary Trump spune că acesta a arătat în nenumărate ocazii antisemitism, rasism, sexism sau xenofobie. Se pare că acesta era foarte dur și îl ura pe fiul său cel mare, Fred Jr.

Printre dezvăluirile făcute de Mary Trump se numără și faptul că Donald Trump ar fi plătit pe cineva să dea testele SAT  (examenul de admitere) în locul său la Universitatea Wharton. Aceasta recunoaște acum că ea a fost sursa unui articol mai vechi din The New York Times care arăta că Donald Trump nu s-a ridicat prin forțe proprii, cum îi place să spună, ci că a fost salvat de la faliment de tatăl său, cu 400 de milioane de dolari. Frauda făcută de actualul președinte nu a fost însă investigată niciodată de justiția americană.

Familia lui Donald Trump a încercat să împiedice publicarea cărții. John Bolton, fostul său consilier pe probleme de siguranță națională, a publicat și el recent o carte despre modul în care Trump a condus SUA în mandatul său.

Citește și:
Johnny Depp mărturisește că i-a oferit marijuana fiicei sale, Lily-Rose

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video