Kim Kardashian și Kanye West se gândesc la divorț de mai mult timp, afirmă sursele

Surse apropiate cuplului West-Kardashian afirmă că relația dintre cei doi nu mai funcționează de ceva timp și că divorțul este iminent.

Kim Kardashian și Kanye West se gândesc la divorț de mai mult timp, afirmă sursele

În ultima lună, familia Kardashian-West a acaparat atenția presei și a oamenilor din întreaga lume. Fie că vorbim despre candidatura lui Kanye la președinția Statelor Unite ale Americii, fie de afirmațiile pe care le-a făcut în legătură cu separarea de Kim, cuplul s-a aflat pe prima pagină a tabloidelor.

În urmă cu două săptămâni, Kanye West susținea într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Twitter că încearcă de mai bine de un an să divorțeze de Kim Kardashian. „Încerc să divorțez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru ‘reforma închisorilor'”, a spus cântărețul, făcând referire la o întâlnire pe tema reformei închisorilor dintre Kim Kardashian și rapper-ul Meek Mill din noiembrie 2018 în Los Angeles. De asemenea, Kanye a mai afirmat și că soția sa a vrut la un moment dat să-l închidă într-un spital și că nu au luat în considerare să păstreze primul lor copil. 

Aparent, relația dintre cei doi s-a deteriorat în ultimul timp, iar acest lucru a fost amplificat de tulburarea bipolară cu care Kanye se confruntă.

Surse apropiate celor afirmă că „divorțul este în discuții de câteva săptămâni”, scrie site-ul PEOPLE. De asemenea acestea mai spun că „au comunicat foarte mult, atât în ultimele zile, cât și în ultimele săptămâni, încât amândoi să ajungă la concluzia că mariajul lor a luat sfârșit.”

Se pare că discuțiile despre divorț au apărut în urmă cu mai mult timp, și că cei doi „chiar au încercat să găsească o variantă amiabilă de co-parenting. Dar acum, Kanye a ales un alt drum. Au multe lucruri la care trebuie să lucreze, atât ca părinți, cât și ca soț și soție care vor să pună capăt relației lor.”

Potrivit surselor, Kanye și Kim „erau aproape de despărțire” chiar înaintea declarațiilor controversate pe care rapperul le-a făcut. „Au fost multe tentative de a vorbi cu el despre situația în care se află, însă fără succes.”

Acestea adaugă că prioritatea lui Kim în acest moment sunt cei patru copii ai săi: North, Chicago, Saint și Psalm. „Femeile din familia Kardashian stau alături de soții lor, e adevărat. Dar Kim este de asemenea și mamă și vrea să își protejeze copiii. Dar și imaginea și reputația. Nu va sta lângă Kanye ca și când nimic din ce zice sau face nu are un impact.”

„Lucrurile între ei s-au încheiat”, concluzionează sursa.”Și e timpul ca amândoi să depună eforturi pentru a-și putea continua viața.”

Citește și:
Kim Kardashian vorbește pentru prima dată despre sănătatea mintală a soțului ei, Kanye West

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video