Jorge, mărturisiri despre copilărie. Artistul dezvăluie că a fost victima bullying-ului

Jorge a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în copilărie.

Jorge, mărturisiri despre copilărie. Artistul dezvăluie că a fost victima bullying-ului

Jorge este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, care și-a început cariera la o vârstă fragedă. În 2002,cântărețulera printre cei mai în vogă de la noi din țară, fiind mereu în lumina reflectoarelor. Deși toți îl cunosc după numele lui de scenă, artistul a recunoscut că a avut multe probleme în copilărie din cauza numelui său real.

Deși publicul îl cunoaște după porecla „Jorge”, puțini sunt cei care îi știu numele din buletin. Astfel, numele real este, de fapt, George Papagheorghe, un nume pe carevedetal-a ținut departe public. În podcastul realizat de Cătălin Măruță, cântărețul a făcut dezvăluiri despre copilăria lui și momentele dificile pe care le-a întâmpinat.

Jorge a fost victimabullying-ului în copilărie. Artistul a povestit cum colegii lui îl batjocoreau în fiecare zi din cauza numelui lui, iar mulți ani a suferit de pe urma a ceea ce spuneau aceștia.

„A fost complicat să fiu George Papagheorghe. Plus că eu am luat parte la o batjocură teribilă. Toți colegii mei mă strigau Papa de la Roma, Popeye marinarul, Papaya, Papapius, Papă lapte și așa mai departe. Astea erau la ordinea zilei. Eu uram numele de Papagheorghe”, a spus Jorge în podcast-ul prezentatorului.

Cu toate acestea, trecerea timpului a vindecat o parte din rănile din copilărie, iar Jorge a ajuns chiar să își spună cu drag numele întreg. Artistul nu s-a mai ascuns și nici nu a mai ezitat să își ascundă identitatea. În același podcast, Joge a vorbit despre episoadele violente din copilărie.

„Avea stilul ăsta să mă țină la respect, eu nu știu ce a fost în sufletul lui. Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe, dar foarte mișto pe toate părțile când venea vorba de vacanțe, tabere. Odată am prins așa curaj să mă cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”, i-a mai mărturisit Jorge lui Cătălin Măruță. 

Citește și:
Viorica Vodă face noi declarații. Cum răspundem în fața asumării ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people