Monica Anghel dezvăluie că fiul ei a fost victima bullying-ului

Monica Anghel a povestit că fiul ei, Aviv, a fost victima bullying-ului, iar din acest motiv l-a mutat la o altă școală.

Monica Anghel dezvăluie că fiul ei a fost victima bullying-ului

Monica Anghel a povestit recent faptul că l-a mutat pe fiul ei la o altă școală. Aviv a fost victima bullying-ului, iar acesta este și motivul pentru care celebra artsită a luat această decizie. 

Monica Anghel a vorbit deschis pentru WOWbiz.ro despre această experiență prin care a trecut fiul ei. Cântăreața a spus că acum Aviv are parte de un mediu mult mai primitor după ce a schimbat școala. 

„Bullying-ul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate există. Și băiatul meu a fost victimă a bullying-ului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitor, colectivul e mai ok. Noi ca părinți trebuie să venim, în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră.”

Monica Anghel a ținut să tragă un semnal de alarmă cu privire la acest fenomen extrem de grav și care este larg răspândit în toate mediile. 

„Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase. Poate că ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt. Acestea ar putea fi niște cauze”, a adăugat Monica Anghel pentru WOWbiz.ro. 

Potrivit datelor centralizate de organizația Salvați Copiii România pe parcursul anului 2021, 22% dintre copii sunt expuși abuzului verbal și limbajului violent în mediul școlar. Un procent ridicat dintre copii – 76% – spun că profesorii îi ceartă atunci când greșesc, ceea ce arată prevalența metodelor pedagogice critice și punitive, în detrimentul sprijinului activ acordat elevilor în procesul de învățare și comunicare.

În urmă cu un an, Monica Anghel a fost invitată alături de fiul ei în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D. Aviv a povestit la vremea respectivă că nu ascultă piesele mamei sale, pentru că nu îi plac, el având o preferință pentru muzica rock: 

„Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical… mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea”, a spus acesta în direct.

Monica Anghel a râs la auzul declarației, și a urmărit interesată modul în care Aviv îi planifică următorii pași din carieră. Fiul Monicăi Anghel a mărturisit că este fanul unui artist popular pe YouTube și că se gândește deja să lanseze o melodie alături de mama lui. „Eu cu mama și cu el vrem să scoatem o piesă, o reintrepretare. Deja am învățat versurile.”

Citește și:
Viviana Sposub, declarații inedite despre căsătorie: „Se va întâmpla la…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people