Jojo, declarații despre căsătoria cu Paul Ipate, după 8 ani de relație: „Nu fug de asta”

Jojo și Paul Ipate formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton.

Jojo, declarații despre căsătoria cu Paul Ipate, după 8 ani de relație: "Nu fug de asta"

Cătălina Grama sau Jojo, cum este recunoscută de publicul larg, și Paul Ipate formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună o fată, pe nume Zora, iar actrița mai are un băiat, Achim, dintr-o relație anterioară.

Povestea lor de dragoste durează deja de peste 8 ani, dar Jojo și Paul Ipate nu s-au căsătorit până acum. Fanii celor doi sunt constant curioși să afle care este motivul pentru care au făcut această alegere. Într-un interviu recent, Jojo a vorbit deschis despre relația cu partenerul ei și de ce nu intenționează să facă acest pas.

„La altar? Cred că la 80 de ani. Nu mă trage inima către asta, nici nu fug, Doamne ferește, nu fug de asta, noi suntem împăcați cu felul în care suntem noi acum. Le-am zis întotdeauna copiilor noștri că noi suntem căsătoriți cu sufletul!”, a mărturisit Jojo, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Jojo a recunoscut, într-un interviu acordat VIVA!, că în cei opt ani de relație cu Paul Ipate au trecut împreună prin multe momente și etape.

„Opt ani cu Paul nici nu îmi dau seama când au trecut. Au fost atât de puțin plictisitori, am avut atât de multe lucruri de făcut, am trecut prin atât de multe etape, încât nu știu unde au zburat anii. Cert este că, atunci când mă uit la prima noastră fotografie împreună, făcută pe un platou de filmare al unui lungmetraj care încă nu a apărut, cred că a fost menit ca noi doi să ne întâlnim, îmi dau seama cât eram de tineri totuși.”

Jojo și Paul Ipate au depășit cu bine momentele dificile pe care le-au întâmpinat pe parcursul relației lor. Actrița a adăugat că pentru ea există alte lucruri care sunt mult mai importante decât căsătoria.

„Îmi dau seama că ne-am maturizat, ne-am descoperit, am învățat mult unul de la celălalt, ne-am echilibrat, ne-am completat. Și când am fost mai supărați, tot am revenit unul la celălalt, am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți. Pentru mine aceste lucruri sunt mult mai importante decât factorul căsătorie. Au fost opt ani fantastici, cu de toate. Am trecut prin foarte multe împreună și ne-am descoperit măsura, am știut cine suntem de fapt și cât de mult însemnăm unul pentru celălalt”, a declarat Jojo pentru VIVA!.

Citește și:
Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre viața ei amoroasă după divorț: „Toată lumea are nevoie de iubire'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people