Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, surprinși în ipostaze romantice după ce au negat știrea că s-au despărțit

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au fost fotografiați în ipostaze romantice, la câteva zile după apariția știrii conform căreia s-ar fi despărțit.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, surprinși în ipostaze romantice după ce au negat știrea că s-au despărțit

Știrile care au apărut în această perioadă privind despărțirea cuplului Jennifer Lopez & Alex Rodriguez au luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că fanii celor doi îi vedeau cât de curând și căsătoriți. 

Jennifer Lopez se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru comedia Shotgun Wedding. Cântăreața nu este singură pentru că Alex Rodriguez a venit și el în Republica Dominicană pentru a o vizita pe Jennifer Lopez. În imaginile surprinse de paparazzi, cei doi sunt foarte apropiați și au fost fotografiați sărutându-se, punând astfel capăt știrii conform căreia s-ar fi despărțit ca urmare a infidelității lui Alex Rodriguez. 

În luna ianuarie, au apărut mai multe zvonuri despre o relație între Alex Rodriguez și Madison LeCroy, o tânără cunoscută pentru apariția din show-ul Southern Charm. La scurtă vreme după ce știrea potrivit căreia Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-ar fi despărțit a fost raportată de mai multe canale, cei doi au dat publicității o declarație comună în care susțin că toate zvonurile nu sunt corecte. „Știrile nu sunt corecte. Lucrăm la niște lucruri”, au declarat cei doi.

În plus, Alex Rodriguez a fost surprins în Miami, Florida, în timp ce se ducea către sala de sport și a fost întrebat de un reportez TMZ dacă este singur – iar răspunsul a fost ferm: „Nu. Nu sunt singur.”

Potrivit publicației People, Jennifer Lopez și Alex și Rodriguez încă sunt logodiți și sunt foarte bine în timp ce își petrec timpul în Republica Dominicană. „Deși Jennifer a filmat, a reușit să-și petreacă timpul și cu Alex. A fost minunat pentru ei să își petreacă timpul împreună”, a declarat o sursă. „Amândoi par fericiți. Totuși, iau lucrurile încet. Mai au multe de aflat înainte ca relația lor să fie din nou minunată”, a adăugat sursa.

O sursă apropiată cuplului a spus, pentru Fox News, că este adevărat că cei doi au întâmpinat probleme în relație, dar că nu s-a pus problema unei despărțiri: „Nimic nu este concret. Au o perioadă grea, dar lucrează la asta. Oricum Jennifer și Alex au lucruri mai importante – precum afacerile lor și copiii lor – în legătură cu care să se îngrijoreze.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au început relația în februarie 2017. Cei doi s-au logodit în martie 2019 și au anunțat până acum că au amânat de două ori nunta pe care o programaseră, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Jennifer Lopez are doi copii din căsătoria anterioară cu Marc Anthony, iar Rodriguez are, și el, două fiice din relația cu fosta sa soție, Cynthia Scurtis.

Citește și:
Eddie Murphy, declarații emoționante despre cei 10 copii ai săi

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video