Jennifer Garner îl susține pe Ben Affleck în lupta sa cu alcoolul

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Jennifer Garner este aproape de Ben Affleck și îl susține pentru a-și depăși dependența de alcool.

Jennifer Garner îl susține pe Ben Affleck în lupta sa cu alcoolul

În primăvara acestui an, Jennifer Garner și Ben Affleck au depus actele de divorț, după ce în 2015 au anunțat că nu vor mai forma un cuplu. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații extrem de bune, actrița fiindu-i aproape și susținându-l să treacă peste problemele pe care acesta le are cu alcoolul.

De-a lungul timpului, Ben Affleck s-a confruntat de mai multe ori cu dependența de alcool, fiind internat de doua ori până acum la o clinică de dezintoxicare, o dată în 2001 și o dată chiar la începutul acestui an. Jennifer Garner i-a fost mereu aproape însă, oferindu-i ajutorul moral de care acesta avea nevoie pentru a depăși perioada critica în care se află.

Cei doi au trei copii împreună, Violet, Seraphina și Samuel, și de aceea Jennifer și Ben fac tot posibilul pentru a nu lăsa problemele cu care ei se confruntă să le impacteze familia. Surse apropiate afirmă că deși Ben reușește să facă lucruri care o supără pe Jen și nu sunt în acord cu opiniile ei, aceasta nu îi va întoarce spatele și îi va oferi ajutor necondiționat de dragul copiilor.

Chiar dacă divorțul nu a fost finalizat, pentru celebrul cuplu nu există cale de întoarcere. Cei doi nu iau în calcul posibilitatea unei împăcări. După despărțirea de Jennifer Garner, Ben Affleck a avut o relație  de aproape un an cu Lindsay Shookus, un producător de televiziune, iar în ultimul timp acesta a fost văzut cu modelul Playboy Shauna Sexton. În ceea ce o privește pe Jennifer, de când s-a produs ruptura dintre ea și Ben, nu a mai fost în nicio alta relație, însă sursele afirmă că se bucură de perioada de singurătate și că își petrece tot timpul liber alături de copiii săi. Cu toate acestea, într-un interviu acordat pentru Vanity Fair, Jennifer Garner  menționa că Ben Affleck este iubirea vieții ei.

Citește și:
Motivul pentru care Ben Affleck a ajuns pentru a treia oară la dezintoxicare

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people