Motivul pentru care Ben Affleck a ajuns pentru a treia oară la dezintoxicare

Actorul Ben Affleck s-a internat pentru a treia oară la dezintoxicare cu ajutorul lui Jennifer Garner, cea cu care Affleck se află în acest moment în proces de divorț.

Motivul pentru care Ben Affleck a ajuns pentru a treia oară la dezintoxicare

Dependența lui Ben Affleck de alcool este un lucru cunoscut, la fel și faptul că actorul a mai fost internat în ultimii ani la dezintoxicare în speranța că va putea învinge această dependență.

În ultimele zile, el a fost surprins de paparazi în timp ce primea o comandă constând în numeroase sticle de alcool, dar și alături de noua lui iubită, modelul Playboy Shauna Sexton, în timp ce ieșea de la un restaurant unde cei doi au consumat alcool.

Jennifer Garner, cu care Affleck are trei copii, a organizat o intervenție, l-a convins pe actor că trebuie să meargă la dezintoxicare, ea fiind cea care l-a condus cu mașina până la centrul unde Affleck va sta internat în următoarea perioadă.

„Ben trece prin momente dificile. Continuă lupta cu dependența de alcool. La începutul acestei săptămâni, el a decis să ceară ajutorul lui Garner„, a declarat o sursă citată de E! News.

Aceeași sursă a precizat și faptul că consumul de alcool ar fi fost motivul pentru care Affleck s-a despărțit de producătoarea Lindsay Shookus, cu care a avut o relație de mai bine de un an.

„Ben era bine în ultima vreme și foarte dedicat luptei contra dependenței sale. Însă, recent, a început să bea din nou. A terminat filmările și a avut timp liber. În ultimele două săptămâni a consumat foarte mult alcool, atât singur, acasă, cât și împreună cu acea tânără. Deși Jennifer a fost foarte ocupată în ultima vreme, ea a știut mereu ce se întâmplă cu Ben. A văzut fotografia cu momentul în care lui Ben i-a fost livrat alcool acasă și acela a fost momentul culminant”, a mai precizat sursa.

„Jennifer a fost cea care a aranjat ca Ben să intre la dezintoxicare și a organizat o intervenție împreună cu un cadru medical de la acel centru. Ben nu s-a opus deoarece știe că are nevoie de ajutor. El îi este foarte recunoscător lui Jen pentru că a fost din nou alături de el”.

https://www.instagram.com/p/Bm04F3dHdQx/?tagged=benaffleck

Un prieten apropiat al lui Jennifer Garner a dezvăluit și faptul că actrița „le-a spus copiiilor că Ben este bolnav și are nevoie de doctor Ea este foarte sinceră cu ei. Este foarte trist și dezamăgitor că acest lucru s-a întâmplat din nou, însă ea va fi alături de el mereu. De această dată Ben va intra într-un program diferit, care va dura cel puțin 30 de zile. El vrea să încerce ceva nou deoarece știe că are nevoie de mai mult ajutor”.

Aceasta este a treia internare la dezintoxicare a lui Ben Affleck, după cele din 2017 și 2001.

Citește și:
Ben Affleck are o nouă iubită, cu 24 de ani mai tânără decât el

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people