Ben Affleck are o nouă iubită, cu 24 de ani mai tânără decât el

Ben Affleck s-a despărțit de Lindsay Shookus, producătoarea emisiunii “SNL”, după un an de relație și se pare că are deja o nouă iubită.

Ben Affleck are o nouă iubită, cu 24 de ani mai tânără decât el

În ultimul an, după anunțarea divorțului de Jennifer Garner, Ben Affleck a avut o relație cu Lindsay Shookus, producătoarea emisiunii Saturday Night Live'.

Se pare că cei doi s-au despărțit pentru că actorul a fost surprins în două ipostaze alături de o altă femeie. Este vorba de modelul Playboy Shauna Sexton, în vârstă de 22 de ani.

Ben Affleck, în vârstă de 46 de ani, a fost fotografiat de paparazi la finalul săptămânii trecute în timp ce lua cina la celebrul restaurant Nobu cu Shauna Sexton, iar în seara următoare cei doi au ieșit din nou la cină.

https://www.instagram.com/p/BmnGG6mAJxF/?tagged=shaunasexton

Vestea că Ben Affleck are o nouă iubită vine la doar câteva zile după ce actorul și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu fosta sa soție, Jennifer Garner, și cei trei copii ai lor, Violet, Seraphina și Samuel.

Potrivit unor surse apropiate lui Ben Affleck, motivul care ar fi dus la despărțirea de Lindsay Shookus îl constituie faptul că aceasta a refuzat să se mute cu el la Los Angeles. „Ben crede că totul s-a terminat între el și Lindsay”, a mai precizat sursa.

https://www.instagram.com/p/BdxcC3mjTuV/?tagged=lindsayshookus

Shookus și Affleck au fost fotografiați împreună ultima dată în luna iulie, în timpul vacanței pe care au petrecut-o la San Juan, Puerto Rico. În plus, Shookus și-a și sters contul de Instagram, la scurt timp după ce pozele cu Ben Affleck și Shauna Sexton au apărut în presă.

Citește și:
Ben Affleck, acuzat de agresiune sexuală față de actrița Hilarie Burton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people