Irina Rimes, emoționată până la lacrimi de confesiunile făcute de mama ei: „Mi-a luat mult timp ca să mă apropii de copii”

Irina Rimes a izbucnit în lacrimi, în direct, în emisiunea „La Măruță”, după ce a urmărit un material cu mama ei.

Irina Rimes, emoționată până la lacrimi de confesiunile făcute de mama ei: „Mi-a luat mult timp ca să mă apropii de copii"

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul autohton. Vedeta a devenit cunoscută încă de la primele sale piese, iar de atunci a rămas în atenția fanilor drept una dintre cele mai sensibile cântărețe. Parcursul său nu a fost unul ușor, motiv pentru care aceasta se emoționează de fiecare dată când își aduce aminte de perioadele dificile. Cântăreața a izbucnit în lacrimi când a auzit-o pe mama ei vorbind despre familie.

Irina Rimes a izbucnit în lacrimi în direct

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Irina Rimes a avut parte de o surpriză uriașă. Mama ei i-a transmis un mesaj emoționant, printr-un interviu. Aceasta a mărturisit că dorința de a face bani și de a oferi familiei o situație financiară bună a făcut-o să-și neglijeze copiii. Mama vedetei a declarat că acum conștientizează că a fost prea dură cu artista și fratele ei.

„De multe ori când vin aici, mă conving că nu are timp, dar mă bucur că nu are timp, este greu de explicat. Și noi nu avem timp. Că nici noi nu am fost mereu alături de ei. Am început să realizez că, chiar de mică, nu am avut timp să stăm cu ei mai mult..Eu nu am stat cu ei deloc, cum poate alți părinți fac. Numai atât întrebam, ‘Ce notă ai? De ce 8 și nu 9. Ce nu ți-am dat?’. Mi-a luat timp ca să mă apropii înapoi de copii. Eu îmi doresc să fie sănătoasă, să fie pace în lume, să ne putem întâlni. Când era mică îi ziceam „măscăricea mami, măscărici”. Apoi a fost o rutină de zi cu zi, în care alergam să facem bani, să fie bine”, a dezvăluit mama Irinei Rimes.

De asemenea, și tatăl vedetei a făcut o serie de declarații emoționante despre relația cu copiii lui. Acesta a spus că Irina este „un vis împlinit” și este foarte mândru de realizările fiicei lui. Ba mai mult, se pare că acesta împărtășește aceeași pasiune pentru muzică, însă nu a ajuns niciodată la nivelul la care este acum cântăreața.

„Vreau să-i transmit multă putere, voință, caracter. Sunt foarte mândru de fiica mea. Irina este un vis al meu împlinit. Cândva am vrut să fiu eu artist și nu am putut….„, a spus bărbatul.

„Sper să învăț din greșelile mele”

În urma materialului văzut cu mama ei, Irina Rimes și-a stăpânit lacrimile și a declarat că acum realizează că nici ea nu petrece suficient timp alături de cei dragi. Din acest motiv, cântăreața a lansat și un documentar despre viața agitată a unui artist.

Am 30 de ani și fac același lucru conștient. Am realizat acum, urmărind acest material, conștientizez lucrul ăsta și totuși nu-l fac. Nu știu, sper să învăț din greșelile mele, din greșelile părinților noștri. Eu nu consider neapărat că au greșit. Noi am avut o copilărie fericită, eu și fratele meu. Noi avem o gospodărie de întreținut.  Despre asta e documentarul. Cred că tot ce s-a întâmplat aici înglobează documentarul. Este despre viața de artist”, a declarat Irina Rimes.

Citește și:
Noi detalii inedite despre ținuta pe care Kim Kardashian a purtat-o la nunta surorii sale, Kourtney

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people