Irina Rimes, detalii inedite despre viața ei. Cu ce s-a ocupat artista înainte să fie celebră

Irina Rimes a dezvăluit care a fost prima ei meserie, înainte de a ajunge printre cei mai apreciați artiști din România.

Irina Rimes, detalii inedite despre viața ei. Cu ce s-a ocupat artista înainte să fie celebră

Irina Rimes este printre cele mai apreciate artiste din România, care s-a remarcat de la primele hit-uri prin mesajul emoționant pe care îl transmite. Acum, piesele ei se aud radio și se bucură de celebritate, însă puțini știu care a fost prima meserie a vedetei, înainte de a ajunge cunoscută.

Ce meserie a avut Irina Rimes înainte de a deveni cunoscută

Cântăreața a declarat că a avut momente când nu și-a dorit să fie un artist cunoscut și s-ar fi angajat într-un alt domeniu. Cu toate că nu a renunțat niciodată la cariera sa, în ciuda perioadelor dificile, Irina a mărturisit că primul ei job a fost în domeniul divertismentului pentru copii.

Jurata de la „Vocea României” a spus în cadrul podcastului cu Gojira că a lucrat alături de fostul ei soț ca animator pentru copii. Aceasta a îmbrăcat diferite costume pentru a-i înveseli pe cei mici, iar partenerul ei făcea figurine din baloane. Ba mai mult, aceștia au călătorit în toată țara, fiind invitați la petrecerile copiilor.

„Înainte să încep eu cariera, Andi făcea baloane pentru copii. Eu eram Pocahontas sau Minnie Mouse sau alte personaje. Am mers prin toată România. Eu lucram acolo. Era concert, cânta toată lumea, Anna Lesko și alți artiști din perioada 2013-2015 care erau în vogă.”, a spus Irina Rimes.

Artista, despre regreterele din repertoriul ei

Cântăreața a susținut mereu că piesele sale au fost scrise din suflet și reflectă trăirile sale și experiențele acumulate de-a lungul timpului. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că are o piesă pe care acum evită să o cânte. Melodia „Beau” a fost una dintre „greșelile” artistei, însă piesa a prins foarte bine la public, fapt ce a surprins-o pe cântăreață.

„Am o piesă, Beau, care nu mi-a plăcut niciodată prea mult, nici s-o cânt, nici s-o aud. Beau…beau de dorul lui, beau…N-a fost pe radio, în schimb a făcut vreo 30 de milioane (n.r vizualizări). Mi-o tot cere lumea la concerte, dar eu evit să o cânt. E ca atunci când îți dai seama că ai făcut o prostie, dar nu mai poți să o întorci. Nu mai pot să schimb nimic”, a dezvăluit cântăreața.

Citește și:
Mircea Diaconu, derapaj în urma discursului Vioricăi Vodă referitor la hărțuirea sexuală: „Să faci din asta o problemă nu este cazul'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people