Imagini rare cu familia lui Reese Witherspoon sărbătorind Ziua Recunoștinței

Reese Witherspoon a sărbătorit Ziua Recunoștinței alături de familia sa și a transmis un mesaj emoționant pentru toate persoanele care au lucrat în prima linie în timpul pandemiei de coronavirus.

Imagini rare cu familia lui Reese Witherspoon sărbătorind Ziua Recunoștinței

Reese Witherspoon și-a petrecut Ziua Recunoștinței alături de soțul său, Jim Toth, și de cei trei copii ai săi: Deacon Phillippe, 17 ani, Tennessee James Toth, 8 ani, și Ava Phillipp, 21 de ani. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o imagine cu întreaga familie, dar și un mesaj de recunoștință pentru toate persoanele din prima linie care au acordat ajutor celor în nevoie în timpul pandemiei de coronavirus.

„O Zi a Recunoștinței fericită din partea familiei noastre pentru familia voastră. Sunt extrem de recunoscătoare pentru toți cei din prima linie, pentru cadrele medicale și pentru toate persoanele care au grijă de ceilalți. Și sunt recunoscătoare pentru voi toți. Vă trimit dragostea mea”, a fost mesajul scris de actrița în vârstă de 44 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Reese Witherspoon a dezvăluit că și-a început ziua plimbându-și câinii în pădure, iar apoi a gătit alături de familia sa, pregătind o cină specială pentru Ziua Recunoștinței. În plus, aceasta a și postat o imagine cu fiul său, Tennessee, în timp ce o ajuta în bucătărie. „Cel mai drăguț asistent”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Recent, actrița a dezvăluit că școala de acasă și cursurile online pot fi o adevărată provocare pentru Tennessee. Tennessee este fiul pe care Reese Witherspoon îl are alături de soțul ei, Jim Toth. Actrița mai are doi copii, Ava și Deacon, din căsătoria anterioară cu Ryan Phillippe.

Reese are o relație extrem de apropiată cu Ava, iar asemănarea izbitoare dintre cele două a fost sesizată de-a lungul timpului de fanii actriței. „Cred că eu și Ava ne asemănăm prin părerile puternice și empatie. Încă din momentul în care a putut vorbi, Ava a avut propriile idei și iubesc să o văd cum se exprimă singură”, a declarat în trecut Reese Witherspoon.

Citește și:
Actorul Matthew Perry, celebru pentru rolul din serialul Friends, s-a logodit

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people