Actorul Matthew Perry, celebru pentru rolul din serialul Friends, s-a logodit

La 51 de ani, actorul Matthew Perry, celebru pentru rolul din serialul Friends, s-a logodit.

Actorul Matthew Perry, celebru pentru rolul din serialul Friends, s-a logodit

La 51 de ani, actorul Matthew Perry, celebru pentru rolul lui Chandler din serialul de comedie Friends, s-a logodit.

Actorul a dezvăluit știrea publicației People, precizând că femeia cu care s-a logodit este iubita lui din ultimii ani, Molly Hurwitz.

„Am decis să mă logodesc”, a dezvăluit actorul pentru People. „Din fericire, se întâmplă să am o relație cu cea mai grozavă femeie de pe fața pământului în acest moment”.

Molly Hurwitz, logodnica lui Matthew Perry, are 29 de ani și lucrează ca manager literar. Cei doi formează un cuplu din 2018, iar anul trecut au fost pozați împreună cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Anul acesta, de Valentine s Day, Molly i-a transmit un mesaj emoționant actorului, prin intermediul contului ei de Instagram, care a devenit însă de atunci privat. „Este al doilea an în care este my valentine, însă primul lui ca influencer pe Instagram”, a scris ea făcând referire la faptul că actorul are și el acum un cont pe Instagram.

Potrivit Us Weekly, Perry și Hurwitz s-au despărțit pentru o scurtă perioadă în luna mai a acestui an, actorul chiar fiind apelând atunci la aplicația exclusivistă de dating Raya. Înainte de a începe o relație cu Hurwitz, Matthew Perry a format un cuplu cu actrița Lizzy Caplan, însă cei doi s-au despărțit în 2012.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by In Touch Weekly (@intouchweekly)

Logodna nu este însă singurul eveniment fericit din viața lui Matthew Perry. Așteptarea a luat sfârșit! Sau… cel puțin așa sperăm, fiindcă nu e prima oară când auzim că va avea loc o reuniune a actorilor din Friends într-un episod special. Jennifer Aniston (Rachel Green), David Schwimmer (Ross Geller), Courteney Cox (Monica Geller), Matthew Perry (Chandler Bing) și Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) anunțau cu entuziasm acest episod, postând în luna februarie pe conturile lor de socializare aceeași imagine însoțită de mesajul „Se întâmplă.” Apoi, în luna martie ne-au anunțat că momentul va fi amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Matthew Perry a anunțat pe contul său de Twitter că reuniunea mult așteptată va avea loc la începutul lunii martie a anului viitor. „Reuniunea a fost reprogramată la începutul lui martie. Pare că ne așteaptă un an încărcat. Și așa îmi place!”, a dezvăluit actorul.

Filmările ar fi trebuit să aibă loc pe aceleași platouri de la Warner Bros. Studio unde a fost realizat serialul atât de îndrăgit de fani. Potrivit unor surse apropiate proiectului, actorii ar urma să primească 2.5 milioane de dolari pentru apariția în acest episod special care va fi disponibil exclusiv pe HBO Max, unde au fost încărcate și cele 10 sezoane apărute între 1994 și 2004.

Recent, Jennifer Aniston și Lisa Kudrow au fost invitate în cadrul emisiunii Variety „Actors on Actors”, ocazie cu care au vorbit despre reuniunea așteptată cu sufletul la gură de către toți fanii Friends. „Cred că o să fie foarte distractiv. Asta dacă ieșim odată din carantină și reușim să facem reuniunea” a spus Jennifer. Lisa s-a arătat la fel de entuziasmată declarând că „Da, ar fi minunat. De-abia aștept să facem asta. Nu știm tot despre ce urmează să se întâmple. Cred că și noi trebuie să fim surprinși de unele lucruri.”

Însă, cele două actrițe au făcut câteva precizări despre episodul special și au anunțat că nu își vor relua rolurile iconice din serial. „Știm că nu există un scenariu. Nu o să fiu Rachel, deși cumva sunt. De fapt, toți avem mici părți ale personajelor în noi”, a spus Aniston. „Da, eu nu o să fiu Phoebe”, a adăugat Lisa.

Citește și:
Jennifer Aniston și-a mărit familia

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people