Copiii lui Reese Witherspoon & Ryan Phillippe seamănă perfect cu părinții lor în această imagine inedită

Ava și Deacon Phillippe, cei doi copii pe care îi au Reese Witherspoon & Ryan Phillippe, demonstrează încă o dată cât de puternică este moștenirea genetică.

Copiii lui Reese Witherspoon & Ryan Phillippe seamănă perfect cu părinții lor în această imagine inedită

Nu este prima dată când, din imaginile postate pe rețelele de socializare de Ava, în vârstă de 20 de ani, și Deacon, 16 ani, se poate observa asemănarea cu celebra lor mamă, actrița Reese Witherspoon, însă acum, mai mult ca oricând, cei doi par o copie fidelă a celor doi părinți.

Ava a fost cea care a postat imaginea pe contul ei de Instagram, demonstrând că, deși există o diferență de vârstă între ea și fratele ei, cei doi se înțeleg foarte bine și petrec mult timp împreună atunci când au ocazia. „Când a devenit fratele meu mai mic unul dintre cei mai buni prieteni ai mei?” este textul care însoțește imaginea, iar hastag-ul #thanksforvisiting face referire la faptul că Ava se află în prezent în campusul universitar de la UC Berkeley. Bineînțeles, și mama lor, Reese Witherspoon, a comentat, scriind „Arătați așa de fericiți!”.

 

View this post on Instagram

 

…when did my little brother become one of my best friends? 💛 #thanksforvisiting

A post shared by Ava (@avaphillippe) on

Și numeroși fani au ținut să sublinieze asemănările dintre cei doi adolescenți și părinții lor. „Am impresia că este o imagine din trecut cu părinții voștri” sau „OMG, Reese și Ryan, din tinerețe”.

Citește și:
Reese Witherspoon își poartă cu mândrie ridurile și firele albe de păr

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people