Imagini din culise. Cum arată cabina concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” și cum se pregătesc acestea înainte de fiecare ediție a show-ului

Emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost așteptată cu sufletul la gură de sute de mii de fani, care urmăresc fiecare ediție.

Concurentele, celebrități intrate în competiția modei, și-au construit fan cluburi solide în social media, iar aparițiile fetelor în cadrul show-ului atrag permanent reacțiile fanilor. În spatele rezultatului spectaculos, afișat în defilarile pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities', se află o echipa formată din zeci de profesioniști și ore de pregătiri în culise, înainte de momentul filmărilor propriu zise.

Momentul zero' al pregătirilor debutează în zori, dis de dimineață, concurentele se prezintă una câte una în culise, în camerele special amenajate. Înaintea procesului de stilizare și transformare totală în cabina de make-up și hairstyling, fiecare dintre acestea își așează cu grijă arsenalul vestimentar' în dulapurile repartizate fiecărei concurente.

Întreaga încăpăre este inundată de luminile din cabina de machiaj, cele nouă concurente sunt pregătite de o întreagă echipa de make-up artiști și hairstylisti, pentru că rezultatul final, când se vor prezența în față juraților, să fie impecabil.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Forfota este cuvântul care descrie excelent momentele înainte de defilarea acestora pe podiumul show-ului Bravo, ai stil! Celebrities'. Pentru make-up, hairstyling, accesorizare și pregătirea în cel mai mic detaliu a outfitului, cele nouă concurente petrec în cabina lor ore bune.

Întreg parcursul stilistic al celor nouă concurente Bravo, ai stil! Celebrities' îl puteți urmări de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00, în edițiile difuzate la Kanal D!

Citește și:
Primele declarații ale concurentelor Bravo, ai stil! Celebrities', înainte de prima întâlnire televizată cu telespectatorii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video