Horia Brenciu s-a vaccinat. Ce a răspuns vedeta celor care îl acuză că a sărit peste rând?

Horia Brenciu s-a vaccinat împotriva coronavirusului, iar postarea sa de la imunizare a generat un scandal. Ce a răspuns vedeta?

Horia Brenciu s-a vaccinat. Ce a răspuns vedeta celor care îl acuză că a sărit peste rând?

Horia Brenciu s-a vaccinat împotriva coronavirusului pe data de 8 martie, moment pe care l-a și imortalizat pe contul său de Instagram într-un video în care pare foarte entuziasmat de eveniment. Însă postarea cântărețului a generat un val de comentarii negative, o parte dintre urmăritorii lui acuzându-l că a sărit peste rând și că a luat locul altor persoane cărora li s-ar fi cuvenit un vaccin în etapa a doua a campaniei naționale de vaccinare, rezervată vârstnicilor, celor cu comorbidități și lucrătorilor din sectoarele esențiale.

Horia Brenciu s-a vaccinat de Ziua femeii, fără însă să explice care este motivul pentru care a avut această posibilitate acum, nefiind angajat într-un domeniu considerat esențial. Chiar și textul postării lui Brenciu, o glumă, a fost considerat de unii drept un afront venit din partea unei persoane privilegiate.

„Veni, vidi, vaccin, vici! Și dacă doriți să nu simțiți înțepătura, ‘My way’ merge de minune! Mulțumesc soției pentru suport! PS – vaccinat de 8 martie… N-am anticipat asta. Ce nu fac eu pentru sexul frumos?!”, scria Horia Brenciu pe Instagram.

Horia Brenciu s-a vaccinat cu AstraZeneca, lucru pe care l-a scris chiar el ca răspuns unui comentariu al unui fan. Dar mulți dintre urmăritori au avut curiozități și chiar au lansat atacuri la adresa vedetei. „Cât v-a costat să vă vaccinaţi? Mama are 75 de ani şi nici acum nu a fost vaccinată şi nici nu a reuşit să fie programată de doctorul de familie deoarece nu mai sunt locuri!”, scria cineva.

Alți urmăritori și-au arătat regretul că Brenciu încurajează oamenii să se vaccineze prin astfel de postări. „Terminați cu propaganda” și „Păcat. Şi dacă tot te-ai filmat… trebuia să îţi pui tricou negru. Prietenii ştiu de ce. Sauuuu…. făceai vaccin… că eşti liber să faci ce doreşti… dar nu te filmai”, au mai scris fanii.

„Nu m-a costat vaccinarea. Am aşteptat cuminte programarea”, a explicat cântărețul, care a încercat să răspundă politicos atacurilor, fără însă să menționeze motivul pentru care a avut prioritate. „Îţi faci prea multe probleme! Pe bune! relaxează-te! Ai o viaţă în faţă! Trăieşte-o!”, l-a sfătuit Brenciu pe un fan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Citește și:
Mesajul transmis de Pavel Bartoș după ce Smiley și Gina Pistol au devenit părinți

Foto: Facebook Horia Brenciu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people