Mesajul transmis de Pavel Bartoș după ce Smiley și Gina Pistol au devenit părinți

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată, iar Pavel Bartoș i-a transmis un mesaj special colegului său de la "Românii au talent."

Mesajul transmis de Pavel Bartoș după ce Smiley și Gina Pistol au devenit părinți

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată marți, 9 martie. Cei doi au primit o mulțime de felicitări și urări de bine din partea apropiaților pe rețelele de socializare.

Pavel Bartoș, colegul lui Smiley de la show-ul „Românii au Talent”, a ținut să îi transmită artistului un mesaj plin de emoție în cadrul emisiunii „La Măruță” de pe PRO TV. Conform mărturisirilor făcute de Pavel Bartoș, atât artistul, cât și iubita lui, au fost extrem de emoționați, mai cu seamă că Smiley își dorea de multă vreme să devină tată. „Nu se poate descrie în cuvinte starea pe care o are el acum. Mă bucur că i s-a întâmplat pentru că își dorea acest lucru. E parte din familia mea și parcă zici că fratele, sora, cineva tare drag mie mi-a facut o bucurie. Erau foarte emoționați. Încă nu realizează că el de fapt de vreo 9 luni are o față schimbată, de bucurie, de om fericit”, a declarat Pavel Bartoș în emisiunea „La Măruță.”

Dincolo de faptul că Smiley și Pavel Bartoș sunt colegi în cadrul show-ului „Românii au Talent”, artistul este și nașul Sofiei, fiica lui Pavel Bartoș.

De asemenea, la scurtă vreme după ce Smiley și Gina Pistol au făcut publică vestea că au devenit părinți, Pavel Bartoș a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care îi felicită pe cei doi. „Astăzi acești doi oameni sunt cei mai fericiți oameni de pe planetă! Au devenit părinți! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e și finuța Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten, pentru acest moment! Andrei, bine ai venit în clubul tăticilor!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PavelBartos (@pavelbartos)

Marți, 9 martie, Smiley și Gina Pistol au anunțat cu mult entuziasm că fetița lor s-a născut și este sănătoasă. Anunțul celor doi a fost însoțit de un video emoționant pe care l-au realizat cu câteva ore înainte de a deveni părinți pentru prima dată. „Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a mărturisit Smiley.

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Citește și:
Lidia Buble, declarație neașteptată despre relația cu Răzvan Simion: „A fost marea mea dragoste'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people