Gina Pistol dezvăluie ce probleme de sănătate are în ultimul trimestru de sarcină

În curând, Gina Pistol și Smiley vor deveni părinții unei fetițe. Prezentatoarea show-ului "Chefi la cuțite" se află în trimestrul al treilea de sarcină.

Gina Pistol dezvăluie ce probleme de sănătate are în ultimul trimestru de sarcină

Gina Pistol își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, atât când este vorba despre momente plăcute sau emoționante, cât și despre problemele cu care se confruntă de când este însărcinată.

Ea a povestit pe Instagram Stories că, deși trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, există și unele aspecte mai puțin plăcute. „Între noi fie vorba, sunt recunoscătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru miracolul pe care-l trăiesc. Sunt atât de fericită, dar uneori mai fac și haz de necaz. Nu e deloc ușor să fii însărcinată.„, a mărturisit Gina Pistol.

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am și rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie și dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă lovește fiică-mea. Și pe lângă toate astea, am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite. Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta.”, a mai dezvăluit Gina Pistol, citată de profm.ro.

La sfârșitul lunii septembrie, Gina Pistol și Smiley au confirmat că vor avea un copil împreună prin intermediul unui video emoționant intitulat „Noi acum înseamnă 3”, publicat pe contul de YouTube al artistului, în care povestesc pe larg motivul pentru care nu au făcut publică vestea. „Vestea că vom avea un copil împreună a fost o mare surpriză pentru amândoi și am preferat să păstrăm vestea asta pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că este o surpriză până la capăt”, a spus Smiley.

„În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră”, mărturisea Gina Pistol la vremea respectivă.

Citește și:
Cum se simte Speak în postura de coprezentator în show-ul „Chefi la cuțite” și cum se înțelege cu Gina Pistol

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people