Gigi Hadid și Zayn Malik, primele declarații oficiale despre despărțire

Modelul Gigi Hadid și cântărețul Zayn Malik și-au încheiat relația care a durat doi ani și patru luni.

Gigi Hadid și Zayn Malik, primele declarații oficiale despre despărțire

Gigi Hadid și Zayn Malik au postat mesaje pe Twitter despre despărțire, făcând astfel oficial acest anunț.
După ce nu au mai postat poze și filmulețe împreună pe rețelele de socializare de mai bine de o lună, cei doi au confirmat despărțirea.

Totuși, pare să nu fie o despărțire amară, cu fulgere și tunete între cei doi -foști- îndrăgostiți. Zayn, în vârstă de 25 de ani, a vorbit în postarea de pe Twitter despre cât de mult a însemnat relația cu Gigi pentru el. De asemenea, a mai spus și că a rămas cu o impresie foarte bună despre Gigi, respectând-o și apreciind-o enorm.


Întregul status a sunat cam așa: Gigi și cu mine am avut o relație incredibilă, plină de iubire și de distracție, așa că o respect și o admir foarte mult, atât că femeie, cât și că prietenă. Are un suflet minunat. Le sunt recunoscător tuturor fanilor nostri pentru că ne respectă această decizie dificilă. Ne-am dorit ca aceste vești să vină mai întâi din partea noastră. Va iubim pe toți!'

Gigi, în vârstă de 22 de ani, a dat dovadă de aceeași maturitate în postarea ei de pe Twitter. Ea a lăsat de înțeles că o împăcare nu este cu totul imposibilă: este imposibil de descris în cuvinte ce experiență au avut împreună doi oameni pe parcursul a câțiva ani… nu numai în relație, ci și în viață, în general. Voi fi veșnic recunoscătoare pentru iubirea, timpul și lecțiile de viață pe care le-am primit de la Z. Îi doresc tot ce este mai bun și voi continua să îl susțin în calitate de prietenă, căci îl iubesc și îl respect foarte mult. Pe viitor va fi orice este sortit să fie.

Cum era de așteptat, fanii sunt triști pentru sfârșitul relației dintre ei doi. Totuși, sunt nerăbdători să vadă ce se va întâmplă în viitor, căci lucrurile între cei doi nu par să se fi terminat aici.

Citește și:
Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people