George Mihăiță, implicat într-un accident. Ce alcoolemie avea actorul?

George Mihăiță, actorul cunoscut pentru roluri iconice în filmul și teatrul românesc, a fost implicat într-un accident rutier. Ce alcoolemie avea acesta?

George Mihăiță, implicat într-un accident. Ce alcoolemie avea actorul?

George Mihăiță a fost implicat miercuri într-un accident rutier, pe bulevardul Basarabia din Capitală. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că actorul, în vârstă de 72 de ani, avea o alcoolemie 1,05mg/l.

George Mihăiță este una dintre legendele filmului, teatrului și televiziunii din România. Acesta a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, la clasa Sandei Manu, în 1971. Este directorul Teatrului de Comedie din București încă din 2000. De la Reconstituirea, filmul legendar al lui Lucian Pintilie din 1968, și până la Moromeții 2, în 2018, George Mihăiță a apărut în numeroase filme, printre care Ilustrate cu flori de câmp, Brigada Diverse, Veronica, Ultima noapte de dragoste, Fram, Nunta mută, Undeva la Palilula etc.

Actorul George Mihăiță a fost și decorat, în 2002, cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului românesc.

Acum, George Mihăiță a fost implicat într-un accident rutier, intrând într-o mașină oprită și un refugiu STB. Polițiștii l-au escortat pe actor la Institutul de medicină legală, pentru recoltarea de probe biologice.

Brigada Rutieră a anunțat, într-o comunicare despre accidentul în care a fost implicat George Mihăiță, că „în jurul orei 21:20, conducătorul auto în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”.

Tot din comunicatul Poliției privind accidentul lui George Mihăiță a reieșit și că „conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, în acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Citește și:
Alexandra Stan dezvăluie cine este soțul ei și cum a început relația lor

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people