Dorel Vișan, despre femeile care vor fi sterile, extratereștrii și alte acuzații halucinante despre Covid-19

Actorul Dorel Vișan poate fi inclus cu ușurință în grupul conspiraționiștilor privind pandemia de coronavirus, iar aceste declarații sunt dovada.

Dorel Vișan, despre femeile care vor fi sterile, extratereștrii și alte acuzații halucinante despre Covid-19

Dacă ne gândeam că Viorel Cataramă, Carmen Tănase, Dan Bittman, Florin Busuioc și Mugur Mihăescu (vedem mai nou scandalul privind emisiunea de Revelion de pe TVR), sunt singurele persoane publice din România care promovează teoriile conspirației privind pandemia de coronavirus, ei bine, nu este așa. 

Acum, aflăm că actorul Dorel Vișan, în vârstă de 83 de ani, care a jucat în filme precum „Iacob”, „Senatorul melcilor” sau „Moromeții” poate fi și el inclus în categoria coronascepticilor. În cadrul unui interviu video publicat pe cluj24.ro, Dorel Vișan a făcut o serie de declarații cel puțin halucinante. „Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon. Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine.”

Actorul pune la îndoială pandemia de coronavirus, implicit eforturile medicilor, specialiștilor și autorităților de a limita răspândirea virusului. „Ei, dacă vor încerca – şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta… Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză. Orice lucru şi orice fenomen – asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu – are o cauză. Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen.”

Întrebat dacă el consideră că virusul este creat în laborator, actorul este mai mult decât convins că da și că după vaccin boala va merge mai departe. „Precis. Şi cred că e alimentat în continuare. Acum vor câştiga câteva zeci de miliarde după vaccin şi boala va merge mai departe. După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti”, a spus Dorel Vișan pentru sursa citată.

Actorul mai susține că femeile vor fi sterile și că extratereștrii își vor face apariția pe Pământ. „Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru – cum s-a întâmplat şi în alte epoci, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta.

„Extratereştrii. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe Pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele. Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbliţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte… Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut. În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!”, a declarat Dorel Vișan pentru cluj24.ro.

Dacă la prima vedere am crede că aceste declarații și acuzații pot stârni amuzamentul, trebuie să ne dăm seama că de fapt pot induce și mai multă panică în rândul populației, dar mai ales în rândul celor care nu sunt îndeajuns de convinși de efectele grave pe care pandemia le-a produs până în prezent sau de cele peste 16.000 de persoane care au decedat în urma infecției cu coronavirus.

Citește și:
Celebrul om de televiziune Larry King, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle