Fiul lui Bobby Brown a murit

Acesta avea doar 28 de ani.

Fiul lui Bobby Brown a murit

Bobby Brown Jr, fiul lui Bobby Brown cu Kim Ward, a fost găsit mort în casă de Poliția din Los Angeles, după ce aceștia au răspuns la un apel de urgență făcut miercuri după amiază. Echipajul medical nu a putut să mai facă nimic. Nu este suspectată o activitate criminală legată de moartea sa.

Istoria familiei cântărețului este, din păcate, plină de astfel de tragedii: Whitney Houston, fosta lui soție, a murit pe 11 februarie 2012, după ce s-a înecat accidental în cadă, pe fondul problemelor cardiace și al consumului de cocaină. Fiica lor, Bobbi Kristina Brown a murit în 2015, la doar 22 de ani, fiind găsită inconștientă în cada locuinței sale din Roswell. La autopsie s-a aflat că de vină a fost o supradoză de droguri.

Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina Brown, care a fost crescut de Whitney Houston, a fost găsit responsabil atunci de moartea partenerei sale. S-a sinucis în ianuarie 2020 cu o supradoză de heroină.

Kim Ward i-a dat naștere lui Bobby Brown Jr., cel de-al doilea copil pe care îl are cu Bobby Brown (pe care îl cunoaște încă din copilărie) cu mai puțin de un an înainte ca Brown și Whitney Houston să o aibă pe Bobbi Kristina Brown. Într-un interviu din 2016, Ward a declarat că Houston nu a fost niciodată afectuoasă cu Bobby Jr. și a avut o problemă cu el.

Relația dintre Kim Ward și Bobby Brown a fost încordată înainte de morțile lui Whitney Houston și a lui Bobbi Kristina Brown, iar în 2007 cântărețul a mers la închisoare pentru că nu i-a plătit lui Ward pensia alimentară. Bobby Jr. era și el un cântăreț aspirant. Într-un tweet pe care l-a publicat la trei zile după moartea surorii lui, acesta a scris „Nimănui nu-i pasă de tine dacă nu ești relevant.

Citește și:
Dolly Parton a contribuit major la dezvoltarea vaccinului Moderna, iar lumea întreagă îi e recunoscătoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people